ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Στους 26 οι νεκροί - 892 τα κρούσματα

Δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο" τόνισε ο Σ. Τσιόδρας, ανακοινώνοντας 71 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα - 57 ασθενείς βρίσκονται σε ΜΕΘ
Στους 26 οι νεκροί - 892 τα κρούσματα

Σε 26 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα μας από την πανδημία του νέου κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα (Πέμπτη) ο εκπρόσωπος της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόρδας.

Συνολικά τα κρούσματα είναι 892, με τον κ. Τσιόδρα να ανακοινώνει 71 νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά. Παράλληλα, 57 συμπολίτες μας νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, οι 54 διασωληνωμένοι.

Ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για ικανοποιητική εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, καθώς δεν υπάρχει εκθετική αύξηση των κρουσμάτων. Ωστόσο, σημείωσε πως "δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο", επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να παραμείνουν οι πολίτες συνεπείς στα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Η κοινωνία επιδεικνύει αξιέπαινη ωριμότητα

Η εμπειρία των πρώτων ημερών δείχνει ότι η αναγκαιότητα των νέων μέτρων είναι ξεκάθαρη για τη συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων, ανέφερε από την πλευρά του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημείωσε επίσης πως η ελληνική κοινωνία -στο μεγαλύτερο μέρος της- επιδεικνύει αξιέπαινη ωριμότητα και ψυχραιμία σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή. "Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι ο κορονοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις", επισήμανε επίσης.

πηγή: efsyn.gr

Πιο διαβασμένα