ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακυρώθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Ρήγα

Οι Κυανόλευκοι έκαναν γνωστό πως ματαιώθηκε η εκδήλωση του Σαββάτου για λόγους προφύλαξης από τον κορωνοϊό
Ακυρώθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Ρήγα

Αναλυτικά:

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", κατόπιν συνεννόησης με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μας, γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο εφαρμογής των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, ακυρώνεται η Αποκριάτικη χοροεσπερίδα, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29/2/2020, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, αφ’ ενός μεν να συμμορφωθεί με τις εντολές της πολιτείας, όπως προβλέπεται από την υπ’ αριθ. 13776/27/2/2020 ΚΥΑ των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών, σε συνδυασμό με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α’ 42/25-2-2020 και αφ’ ετέρου δε να συμβάλλει στην προάσπιση της υγείας των πολιτών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά από καρδιάς, τους χορηγούς, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης που στήριξαν και βοήθησαν τον Σύλλογό μας, σ’ αυτή την προσπάθεια. Ακόμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του "ΡΗΓΑ" που σε κάθε δράση, μας στηρίζουν.

Ευελπιστούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και σας υποσχόμαστε ότι θα προγραμματίσουμε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Καλή Σαρακοστή!