ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση ΓΑΣ Βελεστίνου "Ο Άδμητος"

Οι Βελεστινιώτες θα είναι η τέταρτη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν μεταβαίνει στη Σκόπελο για παιχνίδι πρωταθλήματος, εξηγώντας με ανακοίνωση τη δυσκολία της μετάβασης όσον αφορά τα υπερβολικά στενά χρονικά πλαίσια
Ανακοίνωση ΓΑΣ Βελεστίνου "Ο Άδμητος"
Αντιλαμβανόμενοι πως δεν φυσιολογικό να υποβάλλουμε τους ερασιτέχνες παίκτες μας σε δοκιμασία συνεχόμενου ταξιδιού 10 (!) και πλέον ωρών, ίσως και με τρία διαφορετικά μέσα, προκειμένου στο ενδιάμεσο να αγωνιστούν για περίπου 1 ώρα σε έναν αγώνα, αποφασίσαμε να μην μεταβούμε το ερχόμενο Σάββατο στη Σκόπελο για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα στο νησί των Σποράδων.
 
Να σημειώσουμε, πως επειδή δεν είμαστε η μόνη ομάδα που το πράττει, προφανώς και το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά δικό μας.
 
Οφείλουμε να διαχωρίσουμε επίσης πως η ομάδα της Σκοπέλου έκανε μεγάλη προσπάθεια να μας βοηθήσει ώστε να μεταβούμε στο νησί για το παιχνίδι αλλά και πρόταση διευκόλυνσης για διήμερη παραμονή μας και για αυτό την ευχαριστούμε θερμά.
 
Ωστόσο, ακόμα περισσότερο από το γεγονός πως την ερχόμενη Κυριακή δεν θα υπάρχει καν ακτοπλοϊκή γραμμή μετάβασης από και προς το νησί και όπως αναφέραμε παραπάνω, θα έπρεπε ερασιτέχνες αθλητές να υποστούν μία πολύωρη ταλαιπωρία για έναν πιο σύντομο αγώνα λάβαμε τη συγκεκριμένη απόφαση, ύστερα μάλιστα από δύο αναβολές που προηγήθηκαν εκατέρωθεν.
 
Στους μόνους που έχουμε να απολογηθούμε, αν και δεν νιώθουμε πως είναι καθαρά δική μας ευθύνη, είναι το κοινό της Σκοπέλου που έχει στερηθεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας αλλά και το κοινό μας και τον κόσμο που αγαπάει το σύλλογο καθώς θα ηττηθούμε σε έναν αγώνα χωρίς να τον δώσουμε.
 
Ελπίζουμε από τη νέα χρονιά να υπάρξουν κινήσεις προς όφελος των σωματείων ώστε να υπάρξει ομαλή ροή του προγράμματος.
 
Τέλος, περιμένουμε με χαρά την ομάδα της Σκοπέλου να τη φιλοξενήσουμε στον επερχόμενο αγώνα μας.