ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμη νίκη για Διαγόρα

Με γκολ των Καραμπούζη και Κουβελά, οι Μελανόλευκοι του Στεφανοβικείου επικράτησαν 2-0 της Αταλάντης συνεχίζοντας να ελπίζουν σε παραμονή
Κρίσιμη νίκη για Διαγόρα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Διαγόρας σημείωσε τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, μείωσε στο "-4" την απόσταση από την Αταλάντη (28 β.) που καταλαμβάνει την όγδοη θέση που δίνει παραμονή στην κατηγορία κι ετοιμάζεται πλέον για ακόμα έναν "τελικό", την ερχόμενη αγωνιστική στο Νεοχώρι.

Έστω και αργά ο Διαγόρας αρχίζει να εκμεταλλεύεται την έδρα του με τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου να επικρατούν 2-0 της Αταλάντης σε μία ιδιαίτερα κομβική αναμέτρηση, συνεχίζοντας έτσι να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Καραμπούζης εκμεταλλεύτηκε άριστα την πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ζενούνη πλασάροντας εύστοχα για το 1-0, ενώ με την έναρξη της επανάληψης το αριστοτεχνικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Κουβελά "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος καθ ‘ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μετρώντας και δύο χαμένες σημαντικές ευκαιρίες με τον Ανασταστίου.

Με την έκτη του νίκη στο πρώταθλημα, ο σύλλογος του Στεφανοβικείου μείωσε την απόσταση από την όγδοη θέση και την Αταλάντη στους 4 βαθμούς, έχοντας ακόμα μπροστά του ακόμα πέντε "τελικούς" για να ολοκληρώσει την απόλυτη ανατροπή. Αρχής γενομένης, την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου.

Η σύνθεση του Διαγόρα: Πρίφτης, Καραμπούζης, Μπλέντι, Λάιος, Δίντσης (90+2’ Γιαουπλάρι), Αλεξίου, Ζενούνης, Ζιάκας (85’ Τανός), Κουβελάς, Αναστασίου, Αλαμάνης (80’ Καλιακούδας).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ` Εθνικής.

Μετέωρα - Ηρακλής Λάρισας 0-0

Πιερικός - Οικονόμος 5-0

Αλμυρός - Θησέας Αγριάς 1-0

ΑΟ Σελλάνων - Ατρόμητος Παλαμά 0-1

Δίας Δίου - Διγενής Νεοχωρίου 0-2

ΑΟ Ποταμιάς - ΑΕ Καρίτσας 0-5

Διαγόρας Στεφανοβικείου – Αταλάντη 2-0

Η βαθμολογία

1. Πιερικός 52



2. Θησέας Αγριάς 40
3. ΑΕ Καρίτσας 37
4. Ηρακλής Λάρισας 37
5. Ατρόμητος Παλαμά 33
6. Αλμυρός 32
7. ΑΟ Σελλάνων 31
8. Αταλάντη 28
9. Δίας Δίου 25
10. Μετέωρα 25
11. Διαγόρας Στεφανοβικείου 24
12. Οικονόμος Τσαριτσάνης 22
13. Διγενής Νεοχωρίου 21
14. Ποταμιά 2

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (22η - 29/2):

Πιερικός – Μετέωρα

Οικονόμος – ΑΟ Σελλάνων

Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟ Ποταμιάς

Αταλάντη – ΑΕ Καρίτσας

Ηρακλής Λάρισας – Αλμυρός

Θησέας Αγριάς – Δίας Δίου

Διγενής Νεοχωρίου – Διαγόρας Στεφανοβικείου.