ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου Ριζομύλου - Κερασιάς

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου ενώνοντας τα δύο μαρτυρικά χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με παράλληλη διαδρομή Κανάλια - Κερασιά και παιδικό αγώνα
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου Ριζομύλου - Κερασιάς

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας το ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου - Κένταυρος με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νόμου Μαγνησίας, της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, της Ένωσης Πτυχιούχων Φ. Αγωγής Μαγνησίας και των πολιτιστικών Συλλόγων Ριζομύλου-Διάπλαση, Κερασιάς, Καναλίων, του ΚΙΠΟΚΕ, καθώς και των τοπικών κοινοτήτων Ριζομύλου, Κερασιάς, διοργανώνουν στις 22 Μαρτίου τον 17ο αγώνα δρόμου Ριζομύλου - Κερασιάς απόστασης 21 χλμ., ενώνοντας τα δύο Μαρτυρικά Χωριά και τον παράλληλο αγώνα 5.200 μέτρων Κανάλια - Κερασιά και 500 μ. για παιδιά στην Κερασιά.

Οι αγώνες θα προσφέρουν αριθμό συμμετοχής, chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μετάλλιο , μπλουζάκι , νερά, χυμούς,  φρούτα και εδέσματα  για όλους τους συμμετέχοντες. Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ ενώ ο παιδικός αγώνας θα είναι δωρεάν.

Η διοργάνωση θα αναλάβει με λεωφορεία τη μεταφορά των δρομέων από την Κερασιά στα Κανάλια για την εκκίνηση του  αγώνα των 5,2χλμ , καθώς και από την Κερασιά στο Ριζόμυλο μετά το τέλος του αγώνα για όσους θα έχουν τα αυτοκίνητά τους εκεί από τον αγώνα 21χλμ.  

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.sdyvkentavros.com, όπου υπάρχει και η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων. 

Πληροφορίες: Κώστας Κυριαζής κιν 6994583137 , ΚΕΠ Υγείας Ρ. Φεραίου 24250 23794 (κ. Χασιώτη Αντωνία), Ηλ. ταχυδρομείο : sdyvkentavros@gmail.com

Στο 4ο Gentiki Trail ο ΣΔΥ Βόλου - Κένταυρος

Σε έναν ακόμη αγώνα δρόμου συμμετείχαν μέλη του Κενταύρου την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στο "4o Gentiki Trail".

O αγώνας διοργανώθηκε στο βουνό Γεντίκι, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα και περιελάμβανε διαδρομές  5 χλμ. και 20 χλμ. και πήραν μέρος στα 5 χλμ. οι δρομείς: Τάσος Κούφιος, Παρασκευή Μοσχονησιώτη, Θωμάς Κολτσαράς και Κώστας Κυριαζής.