ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ

think.gr

Η Εταιρία think.gr ΑΕ, ιδρύθηκε το 2000 από μια ομάδα νέων επιχειρηματιών με βασικά χαρακτηριστικά την επιστημονική γνώση, τη μεγάλη εμπειρία και την αγάπη για την Πληροφορική. Οι υπηρεσίες της Εταιρείας καλύπτουν σταθερά τους εξής τομείς της Πληροφορικής

Από την αρχή της λειτουργίας της η Εταιρία επένδυσε ένα σοβαρό κεφάλαιο στη δημιουργία αυτόνομης μονάδας Data Center μέσα στις εγκαταστάσεις της. Σκοπός της επένδυσης αυτής ήταν και είναι η συνέχιση της υποστήριξης των εφαρμογών που δημιουργεί για τους πελάτες της και μετά την ολοκλήρωσή τους προσφέροντας αξιόπιστες, ελκυστικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας και συντήρησης από την ομάδα δημιουργίας.

Επισημαίνεται ότι στα προηγούμενα χρόνια, η Εταιρεία δεν χρηματοδοτήθηκε ποτέ από κανένα πρόγραμμα και ίδρυμα, αλλά λειτούργησε τελείως αυτόνομα με ιδίους πόρους, και με στόχο όχι το γρήγορο κέρδος, αλλά τη συσσώρευση εμπειρίας, τεχνογνωσίας και εξοπλισμού για την απρόσκοπτη και επιτυχή υποστήριξη των πελατών της.

Στην πολυετή λειτουργία της, η think.gr με σύγχρονο Data Center και ενισχυμένη εξαμελή ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών συνδέεται στη συνείδηση πελατών και ενδιαφερομένων με την πλέον αξιόπιστη λύση για τη δημιουργία και την υποστήριξη εφαρμογών Internet.

Οι Εφαρμογές που της ανέθεσαν σημαντικοί φορείς από διάφορα σημεία της χώρας ξεπερνούν τις 500 (έως σήμερα). Πολλές από αυτές χαρακτηρίζονται σαν ιδιαίτερα σύνθετες και απαιτητικές και είναι για την Εταιρεία η καλύτερη διαφήμιση για τις ικανότητές της.

Πληροφορίες

think.gr
Διεύθυνση: Αργοναυτών 15
Πόλη: Βόλος
Τηλέφωνο: 2421030393
Fax: 2421030394
Email: info@think.gr
Website: https://www.think.gr