ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ταινία "Styx" προβάλλεται σε Μεταξουργείο και Αχίλλειον

Με την ταινία "Styx", σε σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Φίσερ, συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου
Η ταινία "Styx" προβάλλεται σε Μεταξουργείο και Αχίλλειον

Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο Μεταξουργείο στη Νέα Ιωνία και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο Αχίλλειο. Ώρα έναρξης 21:30.

Πρόκειται για μια παραγωγή Γερμανίας και Αυστρίας του 2018, σε σηνοθεσία Βόλφγκανγκ Φίσερ,
σενάριο Βόλφγκανγκ Φίσερ, Ικα Κούνζελ, φωτογραφία Μπένεντικτ Νούγιενφελς, μοντάζ: Μόνικα Βίλι, μουσική Ντερκ φον Λόουτζοφ.

Πρωταγωνιστούν: Σουζάνε Βολφ, Γκίντιον Οντούορ Βεκέσα - Διάρκεια: 95 λεπτά.

Μια νεαρή επιτυχημένη γιατρός αποφασίζει να σαλπάρει ολομόναχη με το ιστιοπλοϊκό της στη Νήσο της Αναλήψεως. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι τη στιγμή που ξεσπά μια άγρια καταιγίδα, η οποία οδηγεί το σκάφος της κοντά σε ακυβέρνητο αλιευτικό γεμάτο μετανάστες που προσπαθούν να μείνουν ζωντανοί. Τότε η γυναίκα καλείται να αποφασίσει αν θα τους βοηθήσει ή θα συνεχίσει το ταξίδι της, αφήνοντας τη ζωή τους στα χέρια των αρχών που καθυστερούν τρομερά να φτάσουν στο σημείο.

Υποψήφια για το βραβείο LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλίου και με πληθώρα φεστιβαλικών συμμετοχών και διακρίσεων, η δεύτερη ταινία του Βόλφγκανγκ Φίσερ ανταμείβει τον υπομονετικό θεατή και μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική εμπειρία μέσα στον απέραντο ωκεανό του σύγχρονου προσφυγικού δράματος.

Πιο διαβασμένα