ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Με ταξίδεψε στο παρελθόν, στα παιδικά μου χρόνια..."

Η αγαπημένη βιολόγος - καθηγήτρια στο Γυμνάσιο και Λύκειο Βελεστίνου εκφράζει με τη σειρά της τις σκέψεις της για το καινούριο Μουσικό Βαγόνι που μπήκε σήμερα στις ράγες
"Με ταξίδεψε στο παρελθόν, στα παιδικά μου χρόνια..."

Καλωσορίζω το "Μουσικό βαγόνι" μας αναβαθμισμένο, έτοιμο για καινουργια ταξίδια, που αφετηρία και προορισμό έχουν τον αγαπημένο μας τόπο, το Βελεστίνο και όλη την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Αυτό το βαγόνι, όλα τα προηγούμενα χρόνια με ταξίδεψε στο παρελθόν, στα παιδικά μου χρόνια... είδα φωτογραφίες με το κεφαλόβρυσο γεμάτο νερό, με ταξίδεψε με μαγικές εικόνες στο Βελεστίνο του σήμερα, με ταξίδεψε σε ανατολές και ηλιοβασιλέματα σε βροχή και χιόνι με εικόνες τέχνης. Και βέβαια όπως όλοι, νοιώθω και γω " εξαρτημένη" από αυτό για την καθημερινή μου ενημέρωση.

Είμαι όμως ιδιαίτερα συγκινημένη που στο τιμόνι του καμαρώνω το μαθητή μου, το γιο των φίλων μου, που οι αξίες της δημοκρατίας ,της αλληλεγγύης, της ισότητας ,της ειρήνης είναι απλά ο τρόπος της ζωής του, της καθημερινότητας του και βέβαια διέπει και όλη του την προσπάθεια στο Μουσικό Βαγόνι!!!

Συνεχίστε έτσι γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη τη "φωνή" σας, έχουμε ανάκγη την άποψή σας, έχουμε ανάγκη την ομορφιά και την ορμή σας!

Καλη συνέχεια με επιτυχία!

Τσουμπέκου Ευαγγελία