ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταγγελία Πάσχου με βίντεο

Κείμενο που αφορά κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου και συνοδεύεται με βίντεο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Ρήγα Φεραίου, Χαράλαμπος Πάσχος
Καταγγελία Πάσχου με βίντεο

Αναλυτικά, το κείμενο που μας εστάλη.

Μετά τίς αλλεπάλληλες επερωτήσεις τόσο από εμάς όσο και του επικεφαλής τής Ελάσσονος Μειοψηφίας, Αποστόλη Παπαϊωάννου, για την παραχώρηση γραφείων των Μειοψηφιών κι αφού εγκαταλείψαμε άρον άρον το προηγούμενο κτίριο τής ΔΕΥΑΡΦ με ενοίκιο 380€ μηνιαίως, ήρθαμε στο καινούργιο κτίριο με ενοίκιο 800€ μηνιαίως. Αφορμή ήταν η "υγρασία" που παρουσίασε ξαφνικά το παλιό κτίριο μετά από δεκαπέντε χρόνια (όχι ότι ήταν ιδιοκτησίας του Αποστόλη Παπατόλια που είναι δημ. σύμβουλος της ομάδος μας) καί η στέγαση γραφείων των Μειοψηφιών.

Οι μάσκες όμως, αν και ζυγώνουν οι Απόκριες, έπεσαν. Ιδού λοιπόν ο τρόπος πρόσβασης από την κεντρική είσοδο του κτιρίου (πρώην Εθνικής Τράπεζας) προς τον πρώτο όροφο όπου επρόκειτο να στεγαστούν οι Μειοψηφίες. Εμείς λοιπόν σαν Μείζονα Αντιπολίτευση, χαρίζουμε τον χώρο αυτόν στην δημοτική αρχή νά στεγάσει εκεί την βιβλιοθήκη, μετακομίζοντας από το κτίριο ιδιοκτησίας του δημάρχου όπου πληρώνουμε 380 € μηνιαίως καθώς καί την Τεχνική Υπηρεσία μετακομίζοντας από το κτίριο ιδιοκτησίας τοπικού συμβούλου του κ.Νασικα όπου πληρώνουμε 400 € μηνιαίως εξοικονομώντας έτσι 8.400 € το χρόνο για υπηρεσίες προς τους πολίτες του Δήμου μας!