ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον τελικό Κυπέλλου ο Θησέας

Σε έναν ημιτελικό... ροντέο στο Σέσκλο, ο Θησέας επικράτησε χθες 1-0 της γηπεδούχου Ακρόπολης για να κλείσει εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, όπου θα αναμετρηθεί με το νικητή του Αγχίαλος - Ρήγας
Στον τελικό Κυπέλλου ο Θησέας

Τρία χαμένα πέναλντι, αποβολή και πρόκριση στο 109` της παράτασης τα κύρια στοιχεία του αγώνα που έγινε χθες στο "λασπωμένο" Σέσκλο, μεταξύ δύο ομάδων που τις χωρίζει μία κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα από τα 11 βήματα, χάρη στον γκολκίπερ του Θησέα Βαν ντε Γουΐχε που απέκρουσε τα χτυπήματα των Μόσιου (17`) και Σπ. Δ. Γκάγκα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Με τη σειρά της, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη απέτυχαν να προηγηθούν από το σημείο του πέναλντι στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου με τον Κοτζαθανάση να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Όμως, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, που αγωνιζότανε και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Σπ. Δ. Γκάγκα στη φάση του πέναλντι, βρήκανε τη λύση στο 109` με τον συνήθη ύποπτο Βλάχο να στέλει το Θησέα στον τελικό, περιμένοντας το νικητή πλέον του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Αγχίαλο και το Ρήγα Φεραίο.