ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσία κόσμου και βουλευτών η κοπή πίτας των Κερασιωτών

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο κοινοτικό κατάστημα της Κερασιάς πραγματοποιήθηκε, παρουσία μελών και φίλων, η κοπή της πατροπαράδοτης πρωτοχρονιάτικης κουλούρας του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασιωτών Πηλίου
Παρουσία κόσμου και βουλευτών η κοπή πίτας των Κερασιωτών

Την κουλούρα, προ της κοπής της, την ευλόγησε ο π. Δημήτριος Βασιλείου, τη δε εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μαγνησίας, κυρίες Ζ. Μακρή και Κ. Παπανάτσιου, οι οποίες στον σύντομο χαιρετισμό εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τη μεγάλη και τη συνεχή δράση του Συλλόγου, καθώς και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Γ. Ζήσης, δια του οποίου εστάλησαν ευχές και από το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δ. Νασίκα.

Ακόμη, ευχετήριο μήνυμα για το νέο έτος και την εκδήλωση απέστειλε και ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλ. Μεϊκόπουλος.

Σε σύντομη ομιλία της προέδρου κ. Ελ. Παπαδημητροπούλου – Λεφούση και μετά από τις ευχές για το νέο έτος, τονίστηκε η ανάγκη της αδιάκοπης προσπάθειας του Συλλόγου για να κερδίσει η Κερασιά τη θέση που της αρμόζει, σύμφωνα με την ιστορία και την πλούσια παρθένα φύση της.

Η βραδιά έκλεισε με τον κόσμο, συνοδεία του χαρισματικού κοντοχωριανού μας ακορντεονίστα Λεωνίδα Χατζηζήση, να γίνεται μια παρέα τραγουδώντας μουσικές δημιουργίες παλαιών εποχών.