ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρωική εμφάνιση - "θετική" ήττα

Οι Κόκκινοι με ουσιαστικά έξι παίκτες γύρισαν την αρχική εις βάρος τους μεγάλη διαφορά, όμως λύγισαν στο τέλος από τους πολύ αθλητικούς Τιτάνες με σκορ 72-65 στο κλειστό του Αλμυρού
Ηρωική εμφάνιση - "θετική" ήττα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: almyros.gr

Ο Άδμητος που μετρούσε αρκετές απουσίες για διάφορους λόγους, μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο πρώτο δεκάλεπτο από την κατά κύριο λόγο νεανική και δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα των Τιτάνων με σκορ 26-7 αλλά σταδιακά και με τη βοήθεια και της ζώνης στην άμυνα μάζεψε την απόσταση στο 29-20.

Εφτά λεπτά πριν το ημίχρονο, ο Κωστής Γκιόκας χτύπησε πάνω στη φάση όντας πεσμένος εκτός αγωνιστικού χώρου με τους ανθρώπους του Αδμήτου να διαμαρτύρονται για τη μη διακοπή του αγώνα, με τη φάση να εξελίσσεται σε εύστοχο τρίποντο για τους Τιτάνες, αλλά κυρίως διαμαρτυρήθηκαν για τη μη παρουσία γιατρού αγώνα σε ακόμα μία αναμέτρηση.

Ο καλαθοσφαιριστής μετέβη άμεσα και με τη βοήθεια της γηπεδούχου ομάδας στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαγνώστηκε έπειτα από τις σχετικές εξετάσεις βαρύ διάστρεμμα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Αλμυριώτες αύξησαν ξανά τη διαφορά έως και το +16 (36-20), όμως στην επανάληψη, η ομάδα του Βελεστίνου μπήκε αρκετά πιο προσηλωμένη στην άμυνα, όντας πιο εύστοχη στην επίθεση με ωραίες συνεργασίες και καταφέρνοντας να ελέγξει παράλληλα τα ριμπάουντ ροκάνισε τη διαφορά έως και το "-4" (59-55) στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ωστόσο, η συνεχής πίεση των αντιπάλων στα 4/4 του γηπέδου και η φυσιολογική κούραση των Κόκκινων οδήγησαν στο τέλος σε λάθος επιλογές με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το παιχνίδι φτάνοντας στη δέκατη νίκη τους (10-2).

Στην άλλη πλευρά, το σύνολο του Αποστόλη Καράσου που σήμερα σημείωσε σήμερα ρεκόρ στην επίθεση για την τρέχουσα σεζόν, βρίσκεται στο 3-8 υποδεχόμενος την ερχόμενη αγωνιστική τον Ολυμπιονίκη.

Τιτάνες Αλμυρού - Άδμητος 72-65

Τα δεκάλεπτα: 26-7, 45-30, 56-45, 72-65.

Διαιτητές: Τσάλας - Γεωργοσόπουλος

Τιτάνες Αλμυρού (Φλεβάρης): Κολοκυθάς , Μαυροδημητράκης 2 , Κοσμίδης 26 (2), Κακλιάς , Μπιρμπίλης 9 (1), Βουλτσίδης 13 (1), Χρυσόπουλος , Δροσίνης 2 , Καραγεωργόπουλος 5 (1), Γιάγκος 4 , Βαλαμουτόπουλος 3 (1), Τσαουσάι 9.

Άδμητος Βελεστίνου: (Καράσος) Αναγνωστόπουλος 5 (1), Χρόνης 4, Καρδουλάκης 17 (1), Γκιόκας, Καλύβας 15, Ντόντος 19 (3), Καρατσόλης 5.