ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Ο Ρήγας είναι μια μεγάλη οικογένεια"

Η ανακοίνωση των Κυανόλευκων για την κοπή πίτας του συλλόγου
"Ο Ρήγας είναι μια μεγάλη οικογένεια"

Μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα και σε εορταστική ατμόσφαιρα, με ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον, την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020, στο κατάστημα "CENTRALE" στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, ο Αθλητικός Σύλλογος "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επιμέλεια και αγάπη, πιστό στην παράδοση, κι εφέτος ετοίμασε μια άρτια εκδήλωση σ’ ένα ιδιαίτερα ζεστό και αισιόδοξο κλίμα.

Ο "ΡΗΓΑΣ" είναι μία μεγάλη οικογένεια και πραγματικά όλοι όσοι αγαπούν τον Σύλλογο, τον στηρίζουν με κάθε προσπάθεια. Άπαντες, συγκεντρώθηκαν στο γνωστό κατάστημα που γέμισε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, από μικρά παιδιά της Ακαδημίας, που αποτελούν το αύριο του "ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ", από πολλούς φιλάθλους, από γονείς των παιδιών της ακαδημίας, καθώς και αρκετούς παλαίμαχους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αιδεσιμότατος π. Αθανάσιος Συρταδιώτης, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα μαζί με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριο Νασίκα, τους: Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ. Ιωάννη Μπαλαμώτη και κ. Κωνσταντίνο Γιάτσιο, αντίστοιχα, και τον προπονητή κ. Κώστα Σταματίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, οι εκ του προπονητικού επιτελείου Κωνσταντίνος Τσούρικας & Γεώργιος Ράλλης, καθώς, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & τ. Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γεώργιος Παπαδάμ, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & πρώην ποδοσφαιριστής του ΡΗΓΑ κ. Νικόλαος Πρίντζος και ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Φιλάθλων κ. Αχιλλέας Μακρής.

Το φλουρί το κέρδισε ο αμυντικός ποδοσφαιριστής της ομάδας Αποστόλης Ιωάννου και αντιστοιχούσε σε 3ήμερη δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο ‘’ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ’’ που βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων (Νεάρχου &, Νίκης γωνία, Τηλ: 2431063130).

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του ΡΗΓΑ, εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχισμένο το ετος 2020.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου μας, ευχαριστεί ιδιαίτερα την διεύθυνση του ξενοδοχείου "ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" για την ευγενή προσφορά.

Φωτογραφίες από το Facebook του συλλόγου