ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εποχή Καράσου στον Άδμητο

Τη θέση του head coach στην ομάδα μπάσκετ του Βελεστίνου ανέλαβε κι επίσημα ο νεαρός Βολιώτης προπονητής, Αποστόλης Καράσος, με άμεσο συνεργάτη του τον Κώστα Αηδονίδη
Εποχή Καράσου στον Άδμητο

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος coach έκατσε χθες για πρώτη φορά στον πάγκο των Κόκκινων, συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με νίκη επί της Αναγέννησης Καλοχωρίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο ΓΑΣ Βελεστίνου "Ο Άδμητος" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το φιλόδοξο προπονητή, Αποστόλη Καράσο. Ο Αποστόλης έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στον Ελευθεριακό τη σεζόν ανόδου από τη Β` στην Α2 ΕΣΚΑΘ καθώς και ως βοηθός του Λευτέρη Κατσαλή στον Ίωνα. Πρόκεται για ένα νέο παιδί που καλείται να εξελίξει τους παίκτες μας αλλά και να εξελιχθεί μαζί με το σύλλογο. Παράλληλα, ο Κώστας Αηδονίδης προστίθεται στο τεχνικό τιμ ως άμεσος συνεργάτης του.

Κύριος στόχος μας παραμένει η αγωνιστική βελτίωση των παικτών, δεχόμενοι όποιο παιδί της περιοχής επιθυμεί να ασχοληθεί με το δημοφιλές άθλημα.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε παρά να εκφράσουμε ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον έμπειρο point guard της ομάδας, Βασίλη Αναγνωστόπουλο, που με την εμπειρία του βοήθησε στο πρώτο διάστημα επαναδραστηριοποίησης του συλλόγου να δημιουργηθεί από την αρχή και σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα αξιοπρεπές σύνολο.