ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή"

Για τους στόχους του Ρήγα στο πρωτάθλημα και τη λειτουργία του συλλόγου μίλησε ο προπονητής των Κυανόλευκων, Κώστας Σταματίου
"Στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή"

Οι Βελεστινιώτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο "-8" από την κορυφή έχοντας όμως αγώνα λιγότερο με την Αγία Παρασκευή, ενώ την Κυριακή θα πάρουν τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα απέναντι στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς που φαίνεται ότι αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Aναλυτικά, οι δηλώσεις από τον έμπειρο τεχνικό του Ρήγα στ magnesiasports.gr

Σαφώς και θα το παλέψουμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και έχουμε και τα πλέι οφ. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε κυρίως είναι η λειτουργία της προπόνησης. Μέσα στην περίοδο των εορτών, εφόσον στο ρόστερ μας έχουμε οκτώ φοιτητές, δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε, όπως θέλουμε.

Μέχρι στιγμής θεωρώ ότι ήμασταν πολύ άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα που μαζεύτηκε τελευταία την περίοδο της προετοιμασίας και λογικό είναι κάποιες στιγμές να έχει σκαμπανεβάσματα.

Όμως, έχουμε καλή παρουσία γενικότερα και πραγματικά το πιστεύω ότι, αν λύσουμε αυτά τα θέματα που αφορούν την προπόνηση, που θεωρώ ότι θα τα λύσουμε, καθώς από τον Φεβρουάριο θα πάρουμε και το γήπεδο του Αερινού, θα πάμε ακόμη καλύτερα.

Ο στόχος μας είναι διπλός, να βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και να πάμε στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή κι αυτό φαίνεται και από τη διάθεση της διοίκησης να κάνει μεταγραφές, αλλά και να βελτιώσει κάποια πράγματα στην καθημερινότητά μας σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις, κάτι που υπάρχει δυνατότητα να γίνει. Εξάλλου, σε όλα τα άλλα θέματα η διοίκηση είναι συνεπέστατη στα πλαίσια του τοπικού ποδοσφαίρου, κάνοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση από την κοινωνία του Βελεστίνου, ενώ και η δημοτική αρχή είναι κοντά μας.

Οι παίκτες που παίρνουμε είναι πάρα πολύ καλοί και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν. Μέχρι τώρα ήμουνα από τους λίγους προπονητές στην Α’ Τοπική που έκανα μία, το πολύ-δύο αλλαγές, αλλά με τις μεταγραφές που θα κάνουμε, θα αποκτήσουμε και βάθος. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και πάμε με βάση τις ανάγκες που έχει η ομάδα.

Θέλω να υπενθυμίσω ότι ο Ρήγας Φεραίος ξεκίνησε τελευταίος προετοιμασία και παίξαμε μόλις δύο φιλικά και από τον περσινό κορμό έμειναν μόνο τέσσερις παίκτες και τώρα μετά την αποχώρηση του Νασιακόπουλου είναι τρεις, ο Γάρος, ο Σουγκάρης και ο Σέττος. Παράλληλα, φέτος κάποιοι σημαντικοί παίκτες όπως ο Αραμπατζής και ο Γκίνης, εντάχθηκαν αργότερα, τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου αντίστοιχα, ενώ ο Καψιώτης, ένας παίκτης στον οποίον ποντάραμε και έχει πολλά προσόντα, δεν μπόρεσε να βοηθήσει λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Επίσης χάσαμε για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού τον Χότζα, που επανέρχεται τώρα και τον θεωρούμε σαν μία καινούρια μεταγραφή. Είναι κάποια πράγματα που στο ποδόσφαιρο μετράνε πολύ.

Τώρα και οι παίκτες έχουν αρχίσει και δένονται μεταξύ τους και η ομάδα αποκτά έναν καλύτερο ρυθμό και το κυριότερο θέμα για μένα είναι να οργανώσουμε καλύτερα την παρουσία μας στις προπονήσεις. Εξάλλου οι μεταγραφές που κάνουμε εκτός από την ποδοσφαιρική τους αξία έχουν ως προϋπόθεση αυτοί οι παίκτες να έχουν ανελλιπή παρουσία στις προπονήσεις, αλλά και να έχουν γεμάτη παρουσία στις προηγούμενες ομάδες. Και ο άλλος νεαρός επιθετικός που θα πάρουμε, είχε το απόλυτο των συμμετοχών στην ομάδα του.