ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Να ανεβάσουμε τον ΓΣ Αλμυρού στη Football League"

Στο liganews.gr μίλησε ο επιχειρηματίας και νέος διοικητικός ηγέτης του ΓΣ Αλμυρού, Ζήσης Ντελόπουλος
"Να ανεβάσουμε τον ΓΣ Αλμυρού στη Football League"

Αλλαγές σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στον Αλμυρό και ο επιχειρηματίας Ζήσης Ντελόπουλος εισήλθε στην ομάδα για την "σώσει" από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Το LigaNews επικοινώνησε με τον νέο διοικητικό παράγοντα του ΓΣ Αλμυρού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για την ομάδα αλλά και τις σκέψεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Αλμυρό και την είσοδο του στην ομάδα: "Στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας. Ηδη έχουμε ανακοινώσει το νέο προπονητή, που θα είναι ο Αλέξης Κούρτογλου. Στο ρόστερ της ομάδας θα παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα, αμυντικού χαφ και σέντερ φορ. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις. Είναι δεδομένη η ενίσχυση".

Τις σκέψεις σας για την ομάδα: "Φέτος κυνηγάμε την 4άδα. Θεωρώ ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον ΓΣ Αλμυρού στην Football League. Την επόμενη σεζόν θα πάμε για άνοδο".

Οι στόχοι που έχετε θέσει: "Θέλουμε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και τουλάχιστον να είμαστε φέτος στην 4άδα. Ακόμη στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τις ακαδημίες. Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας θα είναι ο Σταύρος Διαμαντόπουλος".