ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χορηγούς ένδυσης και τυχερούς λαχνούς ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος

Η ανακοίνωση των Κυανόλευκων
Χορηγούς ένδυσης και τυχερούς λαχνούς ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος

Μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης (Παρασκευή, 27/12/2019) πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Βελεστίνου, η παράδοση χειμερινών ειδών ενδυμασίας με αποδέκτες παίκτες, προπονητικό επιτελείο και βοηθητικό προσωπικό της ομάδας.

Έτσι, ο "ΡΗΓΑΣ ντύνεται πλέον με μπουφάν χορηγίας του δικτύου Super Market "Proton" και του "Μελετητή Ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων Απόστολου Βασιλόπουλου". Και οι δύο χορηγοί δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην κωμόπολη του Βελεστίνου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" ευχαριστεί τους ανωτέρω χορηγούς για την γενναιόδωρη χορηγία τους, προσφέροντας τα εν λόγω είδη ενδυμασίας προς την ομάδα μας, καλύπτοντας βασικές λειτουργικές ανάγκες του "ΡΗΓΑ".

Επισημαίνουμε, για μία ακόμη φορά, ότι τέτοιου είδους χορηγοί αποτελούν σημαντικούς αρωγούς σε μία δύσκολη εποχή που διανύουμε, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την ευχαρίστηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετέφερε ο αρχηγός του "ΡΗΓΑ" Δημήτρης Γάρος, δηλώνοντας: "Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς για την προσφορά τους στην ομάδα μας, που μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφα μέσα στο γήπεδο".

Από πλευράς τους οι χορηγοί Νικόλαος Τσιμπουκλής, εκπρόσωπος του Δικτύου Super Market "Proton" και ο Μελετητής Ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων Απόστολος Βασιλόπουλος, ευχήθηκαν "καλούς αγώνες με υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι του ιστορικού συλλόγου μας".

Οι τυχεροί αριθμοί στη λαχειοφόρο

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, στο Βελεστίνο, η δημόσια κλήρωση της πλούσιας χριστουγεννιάτικης λαχειοφόρου αγοράς που κυκλοφόρησε ο Αθλητικός Σύλλογος Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ".

Η κλήρωση έλαβε χώρα παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου και τ. Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου κ. Γεώργιου Παπαδάμ, ο οποίος τράβηξε τον πρώτο και τον δεύτερο, από τους δώδεκα συνολικά τυχερούς αριθμούς. Τους υπόλοιπους τυχερούς αριθμούς τράβηξαν τα μέλη της διοίκησης που παραβρέθηκαν στην διαδικασία, καθώς και εκπρόσωπος του συνδέσμου φιλάθλων. Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν, με την σειρά, όπως τραβήχτηκαν, έχουν ως κάτωθι:

  1. Νο 1864 2ήμερη εκδρομή στην Βουλγαρία
    2. Νο 1412 1 Αρνί
    3. Νο 352 1 Αρνί
    4. Νο 625 1 Αρνί
    5. Νο 538 1 Αρνί
    6. Νο 149 1 Κατσίκι
    7. Νο 659 1 Γουρουνόπουλο
    8. Νο 1693 1 Γαλοπούλα
    9. Νο 1485 1 Γαλοπούλα
    10. Νο 31 Φύλαξη 3 μηνών security
    11. Νο 902 1 Εργαλειοθήκη
    12. Νο 1855 20 τετραγωνικά μέτρα Γκαζόν

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά το γραφείο γενικού τουρισμού MOUTSIOS TRAVEL, την επιχείρηση υπηρεσιών Security ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ, τα κρεοπωλεία "ΡΟΥΜΠΑΖΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" και "ΣΑΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ", καθώς και την επιχείρηση γεωργικών μηχανημάτων "ΚΑΡΑΛΗΣ" για τις ευγενικές χορηγίες τους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους κτηνοτρόφους της περιοχής μας Θεόδωρο Καλόγηρο του Αθανασίου, Μιχαήλ Λαϊτσο του Παύλου και Μιχαήλ Σδρούλια του Βασιλείου, οι οποίοι πρόσφεραν τα αμνοερίφια. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια αγοράζοντας λαχνούς και ενίσχυσαν το ταμείο του ιστορικού συλλόγου μας, ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις πολλές υποχρεώσεις.

Παρακαλούνται, όποιοι έχουν κερδίσει να επικοινωνήσουν με τα εξής τηλέφωνα: 6977-259030 (Ιωάννης Δ. Μπαλαμώτης, Πρόεδρος ΔΣ), 6943-867089 (Χρήστος Μ. Τρίγκας Γεν. Αρχηγός) & 6977-334914 (Αντώνιος Ντόβας (Μέλος ΔΣ), προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα, αφού προηγουμένως προσκομίσουν τα αποκόμματα των τυχερών αριθμών.

Με τιμή
Το ΔΣ
του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου
"Ρήγας Φεραίος"