ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιδείξεις από τον Α.Σ. Ωρίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου η τελευταία εκδήλωση για το έτος 2019 του Α.Σ Tae Κwon Do Ωρίων
Επιδείξεις από τον Α.Σ. Ωρίων

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βελεστίνου, Χρήστος Κολοκοτρώνης, καθώς και αθλητές, γονείς, μέλη και φίλους του αθλήματος.

Σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό περιβάλλον οι αθλητές διαγωνίσθηκαν και εξετάσθηκαν εφ΄ όλης της διδακτικής και εξεταστέας ύλης και εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους με την τεχνική τους κατάρτιση, το δυναμισμό και την πειθαρχία τους.

Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν οι καθηγητές Φυσική Αγωγής, Ομοσπονδιακοί Διεθνείς Εξεταστές- Εκπαιδευτές Masters Ι. Κοτούμπας και Γ. Παπατόλιας 7 Dan ITF.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι : Απ. Συρταδιώτης, Απ. Αγγελής, Ζ. Μπελετσιώτη, Σ. Σταμπούλογλου, Β. Καλόγηρος, Ι. Μπέλλος, Απ. Χριστοδούλου, Αντ. Σδρούλιας, Γ. Γιαλίδης, Ι. Παπαθανασίου, Ελ. Καραρρήγας, Μ. Παπαϊωάννου, Ελ. Χατζηθεοδώρου, Δ. Καραρρήγας, Φ. Ρήγας, Στ. Μπέλλος, Ε. Γκουγκινούδη, Ε. Γιάτσιου, Ε. Παπανίκου, Β. Μπούζουκα, Ελ. Γκριζιώτη, Δ. Γαλογαύρου, Κ. Γκόμας, Π. Αργυρούδης, Ελ. Ζήτης, Στ. Μπανταβάνου, Απ. Νανόπουλος, Δ. Νάστος, Ελ. Σπυρίδης, Αλ. Παναγιωτίδης, Αν Νανοπούλου, Στ. Σδρούλια, Στ. Καραγιώργος, Ρ. Αρβανιτίδου, Ι. Κορώνας, Απ. Τσιάντος, Δ. Συρταδιώτης, Δ. Κοντογεώργος.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι προπονητές ευχήθηκαν στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο υγεία, ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή ηρεμία, Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να είναι καλύτερο από το προηγούμενο  με πρόοδο και ευημερία για όλους.