ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σταντ για την ενίσχυση του Γηροκομείου Καναλίων στο Βόλο

Το Γηροκομείο Καναλίων ζητά την βοήθεια όλων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων
Σταντ για την ενίσχυση του Γηροκομείου Καναλίων στο Βόλο

Καθημερινά από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου, στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου της πόλης του Βόλου, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο στάντ που θα λειτουργεί από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00, στο οποίο όποιος επιθυμεί θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα, χαρτικά, πάνες, καθαριστικά και οποιαδήποτε οικονομική στήριξη.

Ας επισκεφτούμε αυτές τις Άγιες μέρες τον χώρο αυτό και ας προσφέρουμε ότι η καρδιά μας επιθυμεί και οι δυνατότητες μας επιτρέπουν.

Οι ηλικιωμένοι άνρθωποι που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Καναλίων θα σας ευγνωμονούν.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου Καναλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η πρώτη Χριστουγεννιάτικη Εορτή, αφιερωμένη στους ηλικιωμένους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Μία ζεστή και άρτια οργανωμένη εκδήλωση με συντελεστές απόλυτα εναρμονισμένους στο έργο του Ιδρύματος.

Την εορτή τίμησε πλήθος κόσμου ενώ συμβολική ήταν η παρουσία του Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Ιωάννη Μόσχου, του προέδρου του Α.Σ Καναλίων "ΑΠΟΛΛΩΝ" κ. Απόστολου Καραδήμου, του επιχειρηματία κ. Βασίλειου Καραλή, του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίων κ. Παναγιώτη Πανομμάτη, του Ιερέα Καναλίων π. Αθανάσιου Ι. Σκοπιανού και της προέδρου Τ.Κ. Καναλίων κ. Βασιλικής Φάκκα.

Την εορτή άνοιξε με την εισαγωγική προσφώνηση του ο διευθυντής του ιδρύματος και αναφέρθηκε στο έργο προσφοράς του Γηροκομείου, το οποίο είναι άλλη μια έκφραση της ποιμαντικής μέριμνας της Τοπικής Εκκλησίας, υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με χορούς, κάλαντα και τραγούδια η Βολιώτικη Χορωδία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων "ΗΤΑΥΡΟΣ".

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου από πολύ νωρίς ήταν ασφυκτικά γεμάτη, αφού η προσέλευση των επισκεπτών στην Εορτή ήταν συγκινητικά μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει ότι οι κάτοικοι των Καναλίων σέβονται τους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή και τιμούν και συντρέχουν το έργο του Γηροκομείου Καναλίων.

Θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος από τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Μόσχο, το προσωπικό και τους τρόφιμους του Ιδρύματος.