ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν δυσκολεύτηκε

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε 2-0 της ΑΕ 2002 σήμερα στο Βελεστίνο παραμένοντας στην τετράδα και τις θέσεις πλέι οφ
Δεν δυσκολεύτηκε
Η αφιέρωση του Δημήτρη Γάρου στο πρώτο γκολ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία με τον Καλαϊτζίδη στο 11ο λεπτό να ταλαιπωρεί την άμυνα του Ρήγα πλασάροντας στη συνέχεια από θέση αριστερά πολύ κοντά στην εστία, με τη μπάλα ωστόσο να περνά μόλις έξω από το απέναντι δοκάρι.

*Παρελθόν αποτελεί πλέον ύστερα από δύο χρόνια με τα Κυανόλευκα ο μεσοεπιθετικός, αρχηγός φέτος, Αχιλλέας Νασιακόπουλος.

Στη συνέχεια ο Ρήγας ανέβασε στροφές, βρήκε μία κεφαλιά του Σέττου (15`) που έφυγε εκτός εστίας και ένα εξ επαφής πλασέ του Κατσούδα ύστερα από ατομική ενέργεια του Σέττου που κόντραρε σε αμυνόμενο.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε με τη συμπλήρωση 19 λεπτών σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ. Ο Γκίνης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους για την κεφαλιά, ο Μητράκος έδιωξε ενστικτωδώς αλλά ο Γάρος πήρε το "ριμπάουντ" ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

Ο αμυντικός των Κυανόλευκων είχε ακόμα μία καλή κεφαλιά που πέρασε για λίγο άουτ στο 26` ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γάρου στο 35`. Το 2-0 έφτασε για την ομάδα του Κώστα Σταματίου στο 38΄με τον Σέττο να κάνει την παράλληλη σέντρα από δεξιά και τον Αραμπατζή να πετάγεται από κοντά στο δεύτερο δοκάρι και να δίνει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του. 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο καλός σήμερα Μητράκος απέκρουσε ένα σουτ του Ν. Καλαϊτζίδη. 

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το Β` μέρος, δηλαδή την ΑΕ 2002 να απειλεί με τον Κούρτι να δοκιμάζει μακρινό σουτ που πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρήγα.

Ένα φάουλ του Καλαϊτζίδη λίγο μετά ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ να απομακρύνει με τις γροθιές ενώ στο 58` το σουτ υπό καλές προϋποθέσεις του Σέττου κόντραρε κι έφυγε άουτ, όπως και η προσπάθεια του Αραμπατζή δύο λεπτά μετά.

Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης ο Ρήγας θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να βρίσκουν τις στιγμές τους.

Οι συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος: Απ. Καλαϊτζίδης, Αλμασίδης, Ράπτης, Γκίνης, Ιωάννου (71 λ. τρ. Κατσούδας), Ζατσάι, Ν. Καλαϊτζίδης, Σουγκάρης, Γάρος (88` Μπομπότης), Σέττος, Αραμπατζής.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Βερντόβα, Βεργοζήσης, Βέργος, Σταθόπουλος, Κόρδα, Τερλεξής (62` Σιγκέρης), Καλαϊτζίδης, Μ. Γαλάνης (46` Κούρτι), Κωστούλας, Β. Γαλάνης.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στην Α` ΕΠΣΘ

Ρήγας - Α.Ε. 2002 2-0

Τοξότης - Πύρασος 1-0 

Αγία Άννα - Αγία Παρασκευή 2-1 

Σκιάθος - Δάφνη 3-0 

Ακρόπολη - Δήμητρα 0-2 

Πρωτεσίλαος - Αίας 2-1 

Σαρακηνός-Ιάσων Α.Μ. 7-1 

Η βαθμολογία

  1. Σαρακηνός 28
  2. Αίας Σούρπης 21
  3. Ρήγας Φεραίος 20
  4. Δήμητρα Ευξεινούπολης 20
  5. Τοξότης 19
  6. Πρωτεσίλαος 17
  7. Ακρόπολη Σέσκλου 16
  8. Αγία Άννα 15
  9. Σκιάθος 14
  10. ΑΕ 2002 10
  11. Αγία Παρασκευή 10
  12. Δάφνη 3
  13. Πύρασος 3
  14. Ιάσων Άλλης Μεριάς 0

*Οι ομάδες που θα καταταγούν από την 1η έως την 4η θέση θα αγωνισθούν σε Play Off έξι (6) αγωνιστικών, με A’ & B’ γύρο. Οι ομάδες μεταφέρουν το σύνολο των βαθμών τους στα Play Off.

*Οι ομάδες που θα καταταγούν από την 9η έως την 14η θέση θα αγωνισθούν σε Play Out πέντε αγωνιστικών, σε ένα γύρο. Οι ομάδες μεταφέρουν το σύνολο των βαθμών τους στα Play Out.