ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο τα Χριστούγεννα

Το "1ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Αργώ", το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, θα διεξαχθεί το εορταστικό πενθήμερο 26 – 30 Δεκεμβρίου στον Βόλο,  με τη συμμετοχή πολλών ισχυρών σκακιστών
Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο τα Χριστούγεννα

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ δυναμικότητας και στους νικητές θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα, κύπελλα, μετάλλια και άλλα βραβεία σύμφωνα με την προκήρυξη.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 28ης Οκτωβρίου 78, στο κέντρο της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και επισκέπτες να απολαύσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Ελάτε και συνδυάστε δυνατούς σκακιστικούς αγώνες με την περιήγησή σας σε ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που στήνεται κάθε χρόνο στην πόλη του Βόλου και την κατατάσσει ως μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος την περίοδο των εορτών.

Κάντε στον ελεύθερο χρόνο σας τη βόλτα σας στην καταπληκτική παραλία του Βόλου, επισκεφθείτε τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου και απολαύστε τους γευστικότατους τσιπουρομεζέδες στα παραδοσιακά τσιπουράδικα.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του τουρνουά https://vchessacademy.gr/, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@vchessacademy.gr  και στο τηλέφωνο 6979963909 (Λαγάρας Στέλιος).

Θα προσφερθεί περιορισμένος αριθμός φιλοξενιών για τιτλούχους παίκτες με Ελο > 2300. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο Λαγάρα Στέλιο στο τηλέφωνο 6979963909 ή μέσω email στο: vchessacademy@gmail.com.

Όλη η προκήρυξη των αγώνων στις σελίδες: https://vchessacademy.gr/ και https://chesswords.blogspot.com/2019/10/1o.html

Οι συμμετοχές θα φαίνονται στη σελίδα: https://chess-results.com/tnr486273.aspx?lan=1.

Επίσημη σελίδα των αγώνων: https://vchessacademy.gr/ και https://www.facebook.com/VolosChessAcademy/

Ενημέρωση για το σκάκι στην Ελλάδα καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://chesswords.blogspot.com/.