ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στην Καρίτσα ο Ζιώγας

Νέος τεχνικός στην ΑΕ Καρίτσας είναι ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς και πριν δύο χρόνια εργαζόταν στην ομάδα της Κατερίνης
Επέστρεψε στην Καρίτσα ο Ζιώγας
Στον ίδιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και στη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕ Καρίτσας συνεχίζει ο Λαρισαίος προπονητής

Νέος τεχνικός στην ΑΕ Καρίτσας είναι ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς και πριν δύο χρόνια εργαζόταν στην ομάδα της Κατερίνης.

Αντικατέστησε τον Αλέξανδρο Κούρτογλου και είναι αξιοσημείωτο πως μέσα σε μια εβδομάδα θα βρει απέναντί του και πάλι τον Ηρακλή Λάρισας, καθώς και την περασμένη Κυριακή είχε αντιμετωπίσει ως τεχνικός του Διαγόρα Στεφανοβικείου, τη λαρισινή ομάδα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα. Ο έμπειρος Λαρισαίος τεχνικός επιστρέφει, μετά από 2 χρόνια, στον πάγκο της ομάδας μας, με μοναδικό σκοπό να συνεχίσει και να επιτύχει τους στόχους πρωταθλητισμού, που έχει θέσει η ομάδα μας.

Στην πρώτη του θητεία στην Α.Ε. Καρίτσας, η συμβολή του ήταν καθοριστική, καθώς η ομάδα μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, κατέκτησε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει συνεργαστεί, στο παρελθόν, με πολλές ομάδες (Λάρισα, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Λάρισας), ενώ μέχρι πρότινος, ήταν προπονητής στο Διαγόρα Στεφανοβικείου, πετυχαίνοντας την άνοδο της ομάδας στη Γ` Εθνική κατηγορία, την περασμένη αγωνιστική χρονιά. Η διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Μιχάλη στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

*Ο Μιχάλης Ζιώγας έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕ Καρίτσας, η οποία για το Κύπελλο απέκλεισε την Ελπίδα Ανδρομάχη Κατερίνης, κερδίζοντας με σκορ 4-0.

πηγή: eleftheria.gr