ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε τώρα

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Διαγόρας προηγήθηκε στην έδρα του αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, μένοντας στο 1-1 με τον Ηρακλής Λάρισας και χαμηλά στη βαθμολογία
Ούτε τώρα
ΦΩΤΟ: ATHLETICLARISSA.GR

Το σκορ για την ομάδα του Στεφανοβικείου άνοιξε ο Αλέκος Κουβελάς από το σημείου του πέναλντι με το τρίτο του προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα αλλά ο Μουξιός στο  78` απάντησε για τους φιλοξενούμενους.

Στο Α’ μέρος ο Διαγόρας διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα με τον Κουβελά να γίνεται ο πρωταγωνιστής στη σημαντικότερη φάση (30’) όταν με απευθείας χτύπημα φάουλ ανάγκασε τον Παπαγιάννη σε πολύ δύσκολη απόκρουση, με τον Πρίφτη από την άλλη πλευρά… να μην ενοχλείται ιδιαίτερα.

Το γκολ που επιζητούσε η ομάδα του Στεφανοβικείου ήρθε τελικά στο 56’ όταν σε κεφαλιά του Αλεξίου καταλογίστηκε πέναλντι για χέρι αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο έμπειρος Κουβελάς που δεν αστόχησε, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ, 1-0. 

Ωστόσο, το σκηνικό των αγώνων απέναντι σε ΑΕ Καρίτσας (1-3), ΑΟ Σελλάνων (1-1) και Διγενή (1-1) επαναλήφθηκε αφού οι γηπεδούχοι δεν κράτησαν το υπέρ τους σκορ. Στο 78ο λεπτό και σε "αναμπουμπούλα" στην περιοχή του Διαγόρα, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Μουξιός το εκμεταλλεύτηκε στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Προηγουμένως (68`), ο Ηρακλής είχε ζητήσει παράβαση σε φάση με το Λάιο και τον Κακαβίτση στην περιοχή.

Παρά την ψυχρολουσία ο Διαγόρας έψαξε το δεύτερο γκολ με τη σημαντικότερες στιγμές να καταγράφονται προς τη λήξη του παιχνιδιού με κεφαλιά του Καραπλιάγκου που πέρασε άουτ και μία κόντρα του Τανού που αποκρούστηκε από αμυντικό πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Αυτό ήταν το πέμπτο εντός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη στο Στεφανοβίκειο για το Διαγόρα, αφού σημειώθηκε και η "λευκή" ισοπαλία με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Ζιώγας δεν είχε στη διάθεσή για διάφορους λόγους τους Σπαθή, Κυριάκο, Δίντση και Πρασσά.

Διαγόρας: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Κ. Καραπλιάγγος, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Αλεξίου, Αλαμάνης (83’ Τανός), Μπλέντι, Ζιάκας (60’ λ.τρ. Καλύβας).

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (92’ Αλεξανδρής), Μανιώτης, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου (86’ Γκιουρσάνης), Νάστας (69’ Μουξιός).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ` Εθνικής:

Μετέωρα - ΑΟ Σελλάνων 0-0

Δίας Δίου - Αλμυρός 1-2

ΑΟ Ποταμιάς - Πιερικός 1-3

Διαγόρας Στεφανοβικείου - Ηρακλής Λάρισας 1-1

Αταλάντη - Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-0

ΑΕ Καρίτσας - Θησέας Αγριάς 3-1

Ατρόμητος Παλαμά - Διγενής Νεοχωρίου 1-2

Η βαθμολογία 

1. Πιερικός 28


2. ΑΕ Καρίτσας 21

3. Ηρακλής Λάρισας 20

4. Θησέας Αγριάς 19

5. AO Σελλάνων 17

6. Ατρόμητος Παλαμά 16

7. Αταλάντη 16

8. Διγενής Νεοχωρίου 14


9. Αλμυρός 14

10. Οικονόμος Τσαριτσάνης 14

11. Μετέωρα 11

12. Δίας Δίου 10

13. Διαγόρας Στεφανοβικείου 8

14. Ποταμιά 2