ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη γκίνια...

Ο κατά πολύ ανώτερος, ιδιαίτερα στην επανάληψη, Ρήγας Φεραίος έχανε τις ευκαιρίες στο Βελεστίνο, ο Σαρακηνός σκόραρε στη μοναδική του φάση στο δεύτερο μέρος (0-1) κι έτσι οι Κυανόλευκοι έμειναν στο "-8" από τους φιλοξενούμενους και την κορυφή
Απίστευτη γκίνια...

*Εκτός από τον Ρήγα σήμερα ήμασταν άτυχοι κι εμείς καθώς λόγω τεχνικού προβλήματος χάθηκε όλο το κομμάτι του σημερινού φωτορεπορτάζ και απολουγούμαστε...

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση διεξήχθη για την 7η αγωνιστική στην Α` ΕΠΣΘ με πλήθος φιλάθλων να βρίσκεται στην κερκίδα.

Οι Κυανόλευκοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει... Σε τρεις περιπτώσεις διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση στην περιοχή οι γηπεδούχοι. Σκόρερ ο Μαστακούλης στο 75` για τους φιλοξενούμενους.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ιωάννου σκόραρε με το κεφάλι ύστερα από κόρνερ αλλά πριν η μπάλα φτάσει σε αυτόν είχε υποδειχθεί επιθετικό φάουλ ενώ στη συνέχεια ο Ρήγας ζήτησε από τον ρέφερι Γραββάνη χέρι στην αντίπαλη περιοχή. Στο 13ο λεπτό ο Ιωάννου δεν απομάκρυνε σωστά μία μπαλιά αλλά ο Γουτούλης έκανε ωραίο τάκλιν προ του Φλίγκου. Ένα σουτ του Τζίκα στο 18` πέρασε άουτ ενώ στη συνέχεια και πάλι υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς Ρήγα για χέρι στην περιοχή.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Γουτούλης επιχείρησε μία σέντρα σουτ από δεξιά με τον Ν. Φλίγκο να προσπαθεί να μπλοκάρει και να βγάζει τη μπάλα κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μαυρίδης έπιασε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

Στο ημίωρο κι έπειτα από κόρνερ του Νασιακόπουλου, Ο Ιωάννου κατάφερε να πάρει την κεφαλιά που κατέληξε όμως λίγο πάνω από το οριζόντιο. Μία μπαλιά του Τζίκα στο 34` έβγαλε τον Φλίγκο μόνο στην περιοχή από δεξιά όμως ο Απ. Καλαϊτζίδης έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε το σουτ.

Το ντέρμπι στο Βελεστίνο είχε αρκετό κόσμο ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα.

Το σύνολο του Κώστα Σταματίου μπήκε πολύ γερά στο Β` ημίχρονο ψάχνοντας το γκολ αλλά η μπάλα και τα δοκάρι είχανε άλλη γνώμη. Δύο λεπτά μετά την έναρξη, ο Ρήγας φώναξε σε διαιτητή κι επόπτη για μία παράβαση που δόθηκε φάουλ πως ήταν εντός περιοχής.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 52` με τον Σέττο να σεντράρει από αριστερά, τον Αραμπατζή να πιάνει την κεφαλιά και τον Φλίγκο να αποκρούει.

Στη συνέχεια (53`), ο Νασιακόπουλος έβγαλε μόνο του στην περιοχή από αριστερά τον Σέττο, αυτός τσίμπησε τη μπάλα με το δεξί, αλλά η μπάλα κατέληξε αργά και βασανιστικά, μόλις έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ο Αραμπατζής στο 55` πετάχτηκε ωραία στην περιοχή ύστερα από σέντρα του Γουτούλη από τα δεξιά όμως το εναέριο πλασέ πέρασε για λίγο άουτ, πάνω από την εστία.

Ο καταιγισμός για τον Ρήγα συνεχίστηκε και στο 63` ο Σουγκάρης έκανε μία πάσα, η μπάλα κόντραρε και έβγαλε τον Αραμπατζή απέναντι από τον Φλίγκο που είχε επιχειρήσει την έξοδο, ο εξτρέμ των Κυανόλευκων προσπάθησε να τον "κρεμάσει" αλλά το δοκάρι έπαιξε και πάλι το ρόλο του...

Ο Σέττος είχε ακόμα μία καλή κεφαλιά στο 67΄που μπλόκαρε ο Φλίγκος για να έρθει το γκολ που πάγωσε ακόμα περισσότερο το Βελεστίνο.

Ο Φλίγκος βγήκε στην πλάτη της άμυνας από δεξιά, σούταρε αμέσως, ο Καλαϊτζίδης απέκρουσε με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι, ο Μαστακούλης από το ύψος της περιοχής από αριστερά πήρε το ριμπάουντ και με φαλτσαριστό αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα ανάμεσα από τους αμυντικούς, στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα.

Στο 81` ο Σαρακηνός έμεινε με 10 παίκτες με τον Μοράλες να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ατυχία ωστόσο συνεχίστηκε για τον Ρήγα αφού το σουτ με το αριστερό του Ράπτη εντός περιοχής κόντραρε και σταμάτησε και πάλι στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ν. Φλίγκου.

Ένα σουτ του Αραμπατζή στο 87` που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν η τελευταία φάση που καταγράφηκε στον αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος:  Απ. Καλαϊτζίδης, Γουτούλης (80 λ. τρ. Μπομπότης), Ιωάννου, Ράπτης, Αλμασίδης, Σουγκάρης, Ν. Καλαϊτζίδης (46` Γκίνης), Γάρος (75` Ζατσάι), Αραμπατζής, Νασιακόπουλος, Σέττος.

Σαρακηνός: Ν. Φλίγκος, Γιοβάνης, Σουάρες (69` Λαμπρινίδης), Γιαμαλής, Μοράλες, Χάνος, Μαυρίδης (63` Μαστακούλης), Καλαμάτας, Κ. Φλίγκος, Τσίγκας (89` Αντωνίου), Παλαμιώτης.