ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο σε Βελεστίνο και Βόλο

Στο 10 ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο (22-24/11) το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε Βελεστίνο και Βόλο συμμετέχει ως συνδιοργανωτής φορέας το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου
Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο σε Βελεστίνο και Βόλο

Nα σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου το ΚΕΠ Υγείας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση  για να τιμηθούν οι νέες μητέρες του 2019.

*Δείτε το αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Αντωνία Χασιώτη στέλνει το μήνυμα της συλλογικότητας και της συνεργασίας των φορέων για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, καθώς και το μήνυμα της ελπίδας που φέρνουν οι νέες μητέρες στο Δήμο μας αντιστεκόμενες στη υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρα μας.

Χαρακτηριστικά τόνισε: "Είναι τιμή για το Δήμο Ρήγα Φεραίου να φιλοξενούμε και να συνδιοργανώνουμε ένα Πανελλήνιο Συνέδριο και προσκαλούμε τους δημότες μας να το παρακολουθήσουν ώστε να έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για αξιόλογα θέματα που αφορούν όλους.

Επιλέξαμε αυτή τη χρονική στιγμή ενός Πανελλήνιου παιδιατρικού συνεδρίου δίνοντας στις μητέρες τη δυνατότητα της σωστής γνώσης για όσα έχουν σχέση με το παιδί και προβάλλοντας προς την κοινωνία μας ένα μήνυμα ελπίδας κατά της υπογεννητικότητας".