ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την πάτησε στο φινάλε

Αγωνιζόμενος με 10 παίκτες στα τελευταία 20 λεπτά και με τα δοκάρια να μην του κάνουν τη χάρη, ο Διαγόρας ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην Αταλάντη από την τοπική ομάδα και περιμένει πλέον ακόμα έναν "τελικό", την επόμενη αγωνιστική στο Στεφανοβίκειο απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου
Την πάτησε στο φινάλε
Ο Μπλέντι σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Διαγόρα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - FACEBOOK ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ

Οι γηπεδούχοι είχανε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 5ο λεπτό με το σουτ του Μαλισσόβα από πλεονεκτική θέση να απομακρύνεται από τους αμυντικούς για να έρθει το 1-0 στο 24ο λεπτό με δράση τον Λυτάκη ο οποίος έστειλε τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα του Πρίφτη έπειτα από "αναμπουμπούλα" σε κόρνερ του Σακκά.

Στο 33΄η κεφαλιά του Δουβάρα ύστερα από χτύπημα φάουλ έφυγε μόλις άουτ. Αμέσως μετά από ένα ωραίο φάουλ του Κυριάκου έφερε τη μπάλα στην περιοχή, ο Μπλέντι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καπετάνου και στη συνέχεια αμυντικός έδιωξε σε κόρνερ.

Η τελευταία στιγμή πριν κλείσει το πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 44’ με την άμυνα του Διαγόρα να απομακρύνει το σουτ του Τσακανίκα.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μπλέντι σκόραρε στο ντεμπούτο του με τα Μελανόλευκα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ ύστερα από πάσα του Δίντση για το 1-1. Το γκολ ξεκίνησε από την άμυνα και όμορφη επιθετική ανάπτυξη των παικτών του Διαγόρα.

Ένα σουτ του Μαλισσόβα στο 57’ μπλόκαρε σταθερά ο Πρίφτης για να έρθει η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, με τον Αλεξίου στο 71ο λεπτό να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για φάουλ στο χώρο του κέντρου.

Ο Διαγόρας ήταν κινητικός με τους Ζιάκα και Μπλέντι απειλώντας πριν και μετά την αποβολή με κεφαλιές του Αλαμάνη που έφυγαν άουτ.

Ωστόσο, στο 86` ο Λυτάκης και πάλι με προβολή, αυτή τη φορά ύστερα από σέντρα του Αλέξανδρου Μαλισσόβα από δεξιά και φάση διαρκείας με τη μπάλα να μην απομακρύνεται, σημείωσε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχανε πει την τελευταία τους λέξη αλλά το καλό σουτ του Καλιακούδα στο 88΄ σταμάτησε στο δοκάρι.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, έπειτα απο γέμισμα του Σπαθή ο Βουραζέρης πλάσαρε από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Αταλάντη: Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σακκάς (78’ Σαλιάι), Ζυγογιάννης, Πάππος, Λυτάκης, Ντζιος (78’ A. Μαλισσόβας), Τσακανίκας, Δουβάρας (70’ Λαμπρόπουλος), Κ. Μαλισσόβας, Χαϊκάλης.

Διαγόρας: Πρίφτης, Καλύβας, Βουραζέρης, Σπάθης, Λάιος, Καραπλιάγκος (46’ Ζιάκας), Δίντσης, Αλεξίου, Αλαμάνης, Κυριάκος (72’ Καλιακούδας), Μπλέντι.