ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου από τον Κ. Μαραβέγια

Με αφορμή την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου
Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου από τον Κ. Μαραβέγια

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μαραβέγιας,, με αφορμή την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Ο βουλευτής συνομίλησε με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας και γιατρούς της μονάδος και συζήτησαν για τις ελλείψεις και τη διαδικασία κάλυψης των κενών. Αυτό μάλιστα σε συνέχεια της επίσκεψης στους αναπληρωτές διοικητές της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνέχεια της ίδιας μέρας επισκέφθηκε το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου, και συζήτησε μαζί τους τις εξελίξεις πάνω στο γνωστό πλέον σε όλη την τοπική κοινωνία ζήτημα του Δικαστικού Μεγάρου. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως το πρόβλημα είναι οξύ και μάλιστα αυτή τη στιγμή δημιουργούνται ζητήματα τόσο πιθανής επιβάρυνσης της υγείας των εργαζομένων όσο και στη διαδικασία απονομής δικαιοσύνης στην περιοχή μας.

"Προσπάθεια όλων, ο καθένας από τη δική του πλευρά, πρέπει να είναι προς την κατεύθυνση επίλυσης, όσο το δυνατόν συντομότερα. Αυτό συνεπάγεται πως το σημαντικότερο είναι να πέσει τελικά μία και μοναδική πρόταση στο τραπέζι, η οποία θα περιλαμβάνει την αύξηση του ζωτικού χώρου εργασίας. Όλοι μάλιστα δηλώνουν ανοικτοί σε προτάσεις και συμφωνούν να δρομολογηθεί η λύση που θα προταθεί. Η πολλή συζήτηση και οι συνεννοήσεις πολλές φορές φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που χρειάζεται είναι να γίνουν πράξη", δήλωσε ο βουλευτής.