ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποτροφίες σε 15 φοιτητές από την ΕΒΟΛ

Οι 15 υποτροφίες αφορούν παιδιά του Νομού Μαγνησίας που σπουδάζουν εκτός νομού (εξαιρούνται οι Στρατιωτικές Σχολές και τα Σώματα Ασφαλείας) και οι οικογένειές τους έχουν οικονομικό πρόβλημα
Υποτροφίες σε 15 φοιτητές από την ΕΒΟΛ

Με κάποια σχετική καθυστέρηση η οποία οφείλεται σε μεγάλο φόρτο εργασίας των υπηρεσιακών παραγόντων και υπαλλήλων του Αγροτικού Συνεταιρισμού, ανακοινώνουμε σήμερα ότι όπως συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια, έτσι και φέτος θα δοθούν 15 υποτροφίες σε παιδιά του Νομού Μαγνησίας που σπουδάζουν εκτός νομού (εξαιρούνται οι Στρατιωτικές Σχολές και τα Σώματα Ασφαλείας) και οι οικογένειές τους έχουν οικονομικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να καλύψουν τα απαραίτητα έξοδά τους.

Το ποσό θα είναι όπως κάθε χρόνο το ίδιο, δηλαδή 400,00€ μηνιαίως.

Καλούνται όσοι έχουν ενδιαφέρον να προσκομίσουν μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και να υποβάλλουν την αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ στην Ά ΒΙ.ΠΕ. Βόλου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421095095.

Η επιτροπή που θα κρίνει και θα αποφασίσει για την επιλογή θα είναι όπως κάθε χρόνο η ίδια με πρόεδρο την Αντιπεριφερειάρχη Κα Κολυνδρίνη, εκπρόσωπο της Μητρόπολης, εκπρόσωπο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπρόσωπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου.