ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτοσκοπός το μπάσκετ

Ο έμπειρος γκαρντ, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ήρθε φέτος στο Βελεστίνο για βοηθήσει τον Άδμητο στο νέο του ξεκίνημα
Αυτοσκοπός το μπάσκετ

Στην πρεμιέρα της Β`ΕΣΚΑΘ, ο σύλλογος του Βελεστίνου υποδέχεται την Κ-21 του ΓΣ Φαρσάλων, το ερχόμενο Σάββατο (19:30) στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

0 36χρονος Βολιώτης άσος που... προσγειώθηκε φέτος στο Βελεστίνο για να βοηθήσει με την εμπειρία του, τονίζει τη σημασία επαναδραστηριοποίησης του συλλόγου αλλά και τον στόχο, ο οποίος, όπως χαρακτηστικά σχολιάζει, δεν μπορεί να είναι άλλος παρά η διάδοση του αθλήματος.

"Είναι πολύ σημαντικό για ένα μέρος και γενικά μία περιοχή σαν το Βελεστίνο, έστω κι αν δεν διαθέτει κλειστό που να πληροί τις προδιαγραφές για έδρα της ομάδας, να διαθέτει έναν σύλλογο με γνώμονα την παραγωγική διαδικασία και το μπάσκετ", τονίζει ο Βολιώτης προπονητής της Ιωλκίας και της Ακαδημίας του Ίωνα, για να συνεχίσει:

Αναμφίβολα, είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα διοικείται από νέα άτομα που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας κι έχουν όρεξη να τρέξουν, παίκτες που κατά ένα ποσοστό 70% κατάγονται από το Βελεστίνο αλλά και μαθητές που έχουν την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες. Σίγουρα, συν τω χρόνω, περιμένουμε κι άλλα παιδιά.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, επισημαίνει: Το μπάσκετ είναι πολυσύνθετο άθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες. Δεν μπορείς να κάνεις θαύματα σε έναν μήνα αλλά μην ξεχνάμε, πως στόχος για φέτος δεν είναι τόσο οι νίκες, αλλά να ακουστεί ξανά το Βελεστίνο μέσως μιας αξιοπρεπούς ομάδας μπάσκετ.

Από όσο γνωρίζω και βλέπω, τοπικές επιχειρήσεις στέκονται δίπλα στην ομάδα, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια, οπότε συνεχίζουμε με γνώμονα τη δουλειά και να φέρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά παιδιά της περιοχής μας στο σύλλογο.