ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε camp της ΕΟΚ και της FIBA η Βασιλική Σιουμουρέκη

Η 13χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου έλκει την καταγωγή της από το Βελεστίνο
Σε camp της ΕΟΚ και της FIBA η Βασιλική Σιουμουρέκη

Η ανακοίνωση των Ερυθρόλευκων:

Από 24-28 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Αριστοτέλη, στην Αρναία, Χαλκιδικής προπονητικό camp 3Χ3 κοριτσιών U14 που διοργανώνεται από την ΕΟΚ υπό την αιγίδα της FIBA.

Στο καμπ με επίλεκτες παγκορασίδες από όλη την Ελλάδα, θα συμμετάσχει κατόπιν επιλογής και η 13χρονη φόργουορντ του Ολυμπιακού Βόλου Βασιλική Σιουμουρέκη. Η Βασιλική προέρχεται από τα τμήματα υποδομής, ενώ αγωνίζεται στις ομάδες γυναικών και κορασίδων του συλλόγου μας. Μάλιστα πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που με την κατάλληλη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό Βόλου είμαστε σίγουροι πως θα μπορέσει να έχει επιτυχημένη πορεία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι συναθλήτριές της στον Ολυμπιακό Βόλου συγχαίρουν την Βασιλική για τη συμμετοχή της στο καμπ και της εύχονται καλή επιτυχία. Καλή επιτυχία εύχονται επίσης στην Πατσαλή Μαριάννα των Τιτάνων Παλαμά και στην Κακάτσιου Μαρία της Ολυμπιάδας Λάρισας που επιλέχτηκαν επίσης να εκπροσωπήσουν τη Θεσσαλία στο καμπ της ΕΟΚ και της FIBA.