ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες και τώρα κύπελλο

Με δύο πανέμορφα γκολ κι ένα πέναλντι, ο Ρήγας Φεραίος επιβεβαίωσε στο δεύτερο ημίχρονο την ανωτερότητά του απέναντι στον Πύρασο (3-0), φεύγοντας από το βοηθητικό του ΕΑΚ με την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τώρα βλέπει μπροστά του το εντός έδρας ντέρμπι με τον Διαγόρα για τους "16" του Κυπέλλου ΕΠΣΘ
Επιστροφή στις νίκες και τώρα κύπελλο

Οι Κυανόλευκοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα αλλά δεν έβρισκαν δίχτυα χάρη και στις εκπληκτικές επεμβάσεις του Μάνου ο οποίος εξουδετέρωσε με μοναδικό τρόπο, το γυριστό του Ιωάννου (33`) αλλά και την κεφαλιά του Σέττου (43`).

Με την έναρξη της επανάληψης (49`) και ύστερα από κόρνερ του Νασιακόπουλου, ο Ιωάννου έλυσε τον... γόρδιο δεσμό με ωραίο ανάποδο ψαλίδι στο δεύτερο δοκάρι για να ακολουθήσει δυνατό - ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής ου Γουτούλη στο 58` και το 0-2.

Με τη συμπλήρωση 75 λεπτών, ο Αραμπατζής κέρδισε πέναλντι από τον Μπαράκου με τον Σέττο να διαμορφώνει με εύστοχο χτύπημα το τελικό αποτέλεσμα (0-3).

Οι Βελεστινιώτες έφτασαν τους 10 βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Α` ΕΠΣΘ και περιμένουν πλέον τον "συνδημότη" Διαγόρα την Τετάρτη για την αναμέτρηση του Κυπέλλου. Από την άλλη, ο Πύρασος παρέμεινε χωρίς πόντο και γκολ στη σεζόν.

Συνθέσεις:

Πύρασος (Παρισάκης): Mάνος, Γ. Τσάμης, Κόκκαλης, Σταντσούρης, Δ. Τσάμης, Αποστόλου, Αναστασίου, Βέτσικας (46` Γάτος), Μπαράκου, Κίτσος (63` Κατσούλας), Κερατίδης (63` Θεοδωρόπουλος), Καραδήμας.

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Ανατολής, Καψιώτης, Ζωγράφος, Κακάνης (46` Αραμπατζής), Ιωάννου, Σουγκάρης (64` Γάρος), Γουτούλης (77` Κατσούδας), Αλμασίδης, Νασιακόπουλος (81` Ζατσάι), Σέττος.