ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aπόδραση από τον Πτελεό

Σε ένα… θριλερικό απόγευμα με αρκετή ένταση και τέσσερις αποβολές, ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε 2-1 εκτός έδρας επί του Πρωτεσίλαου χάρη σε γκολ του Γουτούλη στο 89’, ξεκινώντας έτσι νικηφόρα την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα
Aπόδραση από τον Πτελεό
Εικόνα αρχείου

Οι δύο πρώτες καλές στιγμές ανήκανε στους Κυανόλευκους με τον Ιωάννου να στέλνει μόλις στο 6ο λεπτό τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, με τον Γουτούλη στο 19’ να νικιέται σε τετ α τετ με τον Βουραζέρη.

‘Υστερα από "αναμπουμπούλα στην περιοχή έπειτα από γέμισμα σε φάουλ, ο Βαλωτής άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με γυριστό σουτ από την περιοχή, με την ισοφάριση ωστόσο να έρχεται σχεδόν άμεσα.

Ο Σέττος επιχείρησε ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά στο 26`και σέντραρε με τον ρέφερι να Γ. Τασιόπουλο να υποδεικνύει παράβαση σε χέρι αμυντικού. Ο Βουραζέρης απέκρουσε σε πρώτη φάση το χτύπημα του Νασιακόπουλου ο οποίος στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι Σουγκάρης (73’) και Νικογιάννης (80’) πήρανε τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα και κατ` επέκταση την άγουσα για τα αποδυτήρια με τη λύτρωση να έρχεται ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’ όταν  ο Γουτούλης απέφυγε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο από δεξιά και κινήθηκε προς τον άξονα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (1-2) με ωραίο αριστερό σουτ. Μετά το γκολ, ο "χρυσός" σκόρερ του Ρήγα αποβλήθηκε για διένεξη με την κερκίδα ενώ εκτός αγώνα πέρασε με αποβολή και ο Σιαμανίκος.

Συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Απ. Καλαϊτζίδης, Χότζα (46’ Ζατσάι), Ιωάννου, Ράπτης, Ζωγράφος, Ν. Καλαϊτζίδης, Σουγκάρης, Γάρος (46’Μιχολίτσης – 90+2’ Κακκάνης), Γουτούλης, Νασιακόπουλος, Σέττος.

Πρωτεσίλαος (Ζαγκαβιέρος): Βουραζέρης, Μαλλιαρός, Σιαμανίκος, Χασιώτης, Ακριβούσης, Κ. Κόρκος (70` Καλέμι), Σούδης, Λάμπρου, Παπαϊωάννου (85` Βέτσικας), Νικογιάννης, Βαλωτής.