ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έναρξη Δ` Φάσης "Τάξης Μαθητείας"

Υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων - αποφοίτων ΕΠΑΛ για το μεταλυκειακό έτος
Έναρξη Δ` Φάσης "Τάξης Μαθητείας"

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της τάξης Μαθητείας που έχει ορίσει το ΥΠ.Π.Ε.Θ., το ΕΠΑΛ Βελεστίνου γνωστοποιεί στους/στις ενδιαφερόμενους/νες απόφοιτους φετινούς/νες των ΕΠΑΛ, αλλά και αποφοίτων παρελθόντων ετών, ότι η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους/τις υποψήφιους/ες μαθητευόμενους/νες αρχίζει από την Κυριακή 29/9/2019  και λήγει  τη Δευτέρα 7/10/2019.

Συνεπώς, όσοι απόφοιτοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τέταρτο έτος τάξη Μαθητείας, θα πρέπει να φροντίσουν να καταθέσουν την αίτησή  τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΕΠΑΛ, από 30/9/2019 έως 8/10/2019. Στην περίπτωση που υπάρχει δεσμευμένη θέση από εργοδότη του ιδιωτικού τομέα, οφείλουν να την προσκομίσουν ταυτόχρονα με την αίτησή τους.   

Να επισημάνουμε ότι με το ΦΕΚ 866/Β/13-3-2019 με θέμα «Υλοποίηση Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας» το νέο ημερομίσθιο ορίζεται στα 21.78€. εκ του οποίου το ποσό της επιδότησης από το ΕΣΠΑ στα 16.54€, για κάθε ημέρα του προγράμματος "Μαθητεία στο χώρο εργασίας".

Υπενθυμίζουμε ότι το ΕΠΑΛ Βελεστίνου είναι στη διάθεση του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης καθ΄ όλο το σχολικό ωράριο, να τους/τις βοηθήσει στην υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Ο Διευθυντής

Βάιος Λιαπόπουλος

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc

ΠΕ82