ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Από το 1983 μέχρι και σήμερα

Από το 1983 μέχρι και σήμερα

Γράφει Γιάννης Λουλούδης για το πετυχημένο και φέτος Καρναβάλι Ριζομύλου

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος επισκεπτών της Μαγνησίας και της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε από την ΔΙΑΠΛΑΣΗ, τη ΝΕΟΛΑΙΑ, τον ΑΣΤΕΡΑ, τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, και την ουσιαστική στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ, το ΡΙΖΟΜΥΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, με πολύ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΘΕΑΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΤΥΡΑ και ΓΕΛΙΟ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους επισκέπτες και τους κατοίκους του Δήμου μας, που κατέκλυσαν τον κεντρικό δρόμο και την πλατεία του ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ.

Ακολούθησε το ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, η διανομή Φασολάδας, Λαγανάς και άλλων εδεσμάτων και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ στα καταστήματα του χωριού.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, αλλά και στα δεκάδες παιδιά και κυρίαρχα στα μέλη της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ στα μέλη των άλλων Συλλόγων, που με τη μαζική συμμετοχή τους σκόρπισαν παντού θέαμα, γέλιο κέφι και αποκριάτικη διαθεση.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΖΟΜΥΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ,

ΑΠΟ ΤΟ 1983 μέχρι και σήμερα.