ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των Fighters Βελεστίνου!

Η μεγαλύτερη σχολή μαχητικών ρεαλιστικών αθλημάτων άνοιξε κι επίσημα το προπονητήριό της στην περιοχή μας
Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των Fighters Βελεστίνου!

Παρουσία προπονητών-αθλητών και πλήθος κόσμου να δίνει το "παρών", τελέστηκαν την Κυριακή (22/9) τα εγκαίνια των Fighters στο Βελεστίνο με τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Ο δάσκαλος, Κώστας Τσάπρας, τόνισε πως στόχος της σχολή είναι να δημιουργήσει μαχητές της ζωής, σχολιάζοντας επίσης τη σημασία του να ανοίγει η σχολή παράρτημα και στο Βελεστίνο, καθώς υπάρχουν 26 σε όλη την Ελλάδα με 3.000 αθλητές και μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων στις διοργανώσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά που τοποθετούν ψηλά το Kick Boxing στις πολεμικές τέχνες, ενώ σχολίασε πως η επιλογή του Βελεστινιώτη Γιώργου Νιμπή ως υπευθύνου - δασκάλου των Fighters στο Βελεστίνο ήταν συνειδητή, εξαίροντας τις αθλητικές ικανότητες και το ήθος του.

Στα εγκαίνια της νέας σχολής παραβρέθηκε και ο δάσκαλος του νέου προπονητηρίου στον Αλμυρό Δημήτρης Τρανούδης. Από τη σχολή τονίζεται πως λειτουργούν και τμήματα για παιδιά, ανά ηλικιακή κατηγορία. Ακόμη, εκτός από το Kick Boxing, θα υπάρχει συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα του Βόλου για όποιον θέλει να μυηθεί στο Brazilian Jiu Jitsu και το MMA.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τους Fighters Βελεστίνου ΕΔΩ.