Στο Μέγαρο Μαξίμου οι αγρότες για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Καταφθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου οι 25 αγρότες και οι έξι παρατηρητές για την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μια συνάντηση που δύσκολα – μετά και την ξεκάθαρη τοποθέτηση του πρωθυπουργού τη Κυριακή ότι δεν μπορούν να παρθούν άλλα μέτρα ανακούφισης στον κλάδο- θα φέρει αποτέλεσμα, ωστόσο οι αγρότες θέλουν να του θέσουν τα 14 ζητήματα για τα οποία ζητούν λύσεις.
Η κυβέρνηση διαμηνύει πάντως ότι η συνάντηση δεν είναι προσχηματική, αλλά υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για δημοσιονομικές παρεκκλίσεις. Όπως σημειώνει, ο διάλογος θα επικεντρωθεί τόσο σε διαρθρωτικά ζητήματα όσο και σε τεχνικές παρεμβάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των παραγωγών.
Μεταξύ άλλων, εξετάζονται προτάσεις για την επίλυση ζητημάτων όπως ο ΑΤΑΚ, καθώς και ιδέες για την κατανομή των εξοικονομήσεων που προκύπτουν από το νέο σύστημα επιδοτήσεων.
Η αντιπροσωπεία των αγροτών αποτελείται από τους:
Ηλίας Αγγελακούδης, Γρηγόρης Γρουζίδης, Αποστόλης Βεσμελής, Γιάννης Τουρτούρας, Κ¨ωστας Σέφτης, Ιορδάνης Φρονιμόπουλος, Δημήτρης Μηκές, Τάσος Χαλκίδης, Λάζαρος Ουζουνίδης, Βαγγέλης Μπέτσας, Γιάννης Καρναβίας, Κώστας Λιλικάκης, Κώστας Ζαρκαδούλας, Κώστας Παπαδάκης, Δημήτρης Παραμπάτης, Μπάμπης Τσιβίκας, Κώστας Δουρούμης, Παύλος Σπυρόπουλος, Θωμάς Μόσχος, Ιωάννης Κούτης, Χρήστος Τσέρνιος, Τάσος Γκιοργκίνης, Χάρης Σεσκλιώτης, Κώστας Λεονταράκης, Παναγιώτης Περράκης, Κώστας Τζέλλας, Γιάννης Τσιούτρας, Σωτήρης Γιαννακός, Σωκράτης Αλειφτήρας, Ρίζος Μαρούδας.
Μετά τον διάλογο στο Μαξίμου, τα συλλογικά όργανα των αγροτών θα συνεδριάσουν εξετάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

πηγή: topontiki.gr





































