Ο Βελεστινιώτης Γυναικολόγος του Λονδίνου

Με εξειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εξωσωματική Γονιμοποίηση, στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική γυναικολογία (Royal Free Hospital) και στην κύηση υψηλού κινδύνου (Queen’s University Hospital) αλλά εργασιακή προϋπηρεσία στην Μαιευτική και Γυναικολογία ο ιατρός Βαλάντης Άγος διαμένει μόνιμα από τον Ιανουάριο του 2023 στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, μεγαλώνοντας έτσι την επιστημονική παροικία από το Βελεστίνο!
Ο κ. Άγος μετά την αγροτική του υπηρεσία και τις ειδικότητες "Γενικής Χειρουργικής" και "Μαιευτικής Γυναικολογίας" που έλαβε στη χώρα μας αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του εξωτερικού ειδικευόμενος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εξωσωματική Γονιμοποίηση.
Παρόλα αυτά, δεν χάνει την επαφή του με την πατρίδα μας επισκεπτόμενος αρκετά συχνά το Βελεστίνο και την οικογένειά του.
Άλλωστε τι Λονδίνο τι... Βελονδίνο!




































