ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη πριν την πρεμιέρα

Ο Διαγόρας επικράτησε με σκορ 4-1 απέναντι στην -κατά κύριο λόγο- Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας στο Στεφανοβίκειο και περιμένει πλέον το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Γ` Εθνική - Εξαιρετικός Τανός - Απέκτησε τον γκολκίπερ Δημήτρη Πρίφτη
Νίκη πριν την πρεμιέρα

Οι γηπεδούχοι είχανε καλές φάσεις στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν μόλις στο 9`, με τον Αλαμάνη να κλέβει τη μπάλα από το Θεολόγη και να σκοράρει σε κενό τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Τανός ανέλαβε δράση για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, μοιράζοντας δύο ασίστ (46` - 60`) με τους Ζιάκα και Κουβελά να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά και σκοράροντας (48`), με το νεαρό μεσοεπιθετικό να εκμεταλλεύεται την πάσα του Κουβελά τελειώνοντας τη φάση.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, που είχανε στη σύνθεσή τους και παίκτες από την αντρική ομάδα, μείωσαν στο 81` με το Δρόσο για το τελικό 4-1.

Πλέον, στο σύλλογο του Στεφανοβικείου περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στα Μετέωρα εκτός έδρας, ευελπιστώντας παράλληλα ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την τοποθέτηση κερκιδών μέχρι την 2η αγωνιστική, όταν και θα υποδεχτούν την ΑΕ Καρίτσας.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Zιώγας): Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Πρασσάς, Αλεξίου, Σπαθής, Σπ. Καραπλιάγκος, Παπαγεωργίου, Καλύβας, Σιγαλάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι: Πρίφτης, Τανός, Κ. Καραπλιάγκος, Καλιακούδας, Ζιάκας και Ντάφος.

Aπόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Θεολόγης, Γεωργακόπουλος, Ευθυμιάδης, Μπρότσης, Παπαθανασίου, Κοσμίδης, Κουτσούκης, Ζανάκης, Γαρυφαλλόπουλος, Χάλατς, Γκουντρουμπής.

Έπαιξαν και οι: Τσούπρος, Σκύφτας, Παπαδόπουλος, Καρδάνης, Τσουλάνι, Μουσκεμένος, Εστιάδης, Δρόσος, Μαχούχας. 

Διαιτητική τριάδα: Γ. Τασιόπουλος, Κ. Τασιόπουλος, Δημητράκης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: