ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ζήτησε τη Νεάπολη ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον Ρήγα

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του magnesiasports.gr. ενώ η ΕΠΣ Θεσσαλίας σήμερα αναμένεται να ορίσει το βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου ως έδρα για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ρήγα Φεραίο που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου
Ζήτησε τη Νεάπολη ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον Ρήγα

Με τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου να μην έχουν ακόμη “ανάψει το πράσινο φως” για να μπουν οι υπογραφές και να πάρει άδεια το ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος”, στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν εναλλακτικό σχέδιο ενόψει του ντέρμπι κορυφής της Α’ ΕΠΣΘ με τον Ρήγα Φεραίο, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, στις 3 μ.μ.

Συγκεκριμένα, προκειμένου να αποφευχθεί να γίνει αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι στον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού του ΕΑΚ έχει ζητηθεί μόνο για το παιχνίδι του Σαββάτου το στάδιο της Νεάπολης.

Φυσικά, πάντα με την προϋπόθεση πως ούτε αύριο Πέμπτη θα έχει αδειοδοτηθεί το ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος”. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν, σχετικά με το γήπεδο στο οποίο ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Ρήγα Φεραίο.

πηγή: magnesiasports.gr