ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τελευταία προειδοποίηση από τη ΔΕΥΑΡΦ που θα προχωρά σε διακοπές υδροδότησης

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από 1η Οκτωβρίου θα πραγματοποιείται διακοπή παροχής ύδρευσης στους καταναλωτές με δύο και πλέον ανεξόφλητους λογαριασμούς, ανεξαρτήτως ποσού - Καταληκτική ημερομηνία τακτοποίησης της οφειλής είναι η 20η Σεπτεμβρίου 2019
Τελευταία προειδοποίηση από τη ΔΕΥΑΡΦ που θα προχωρά σε διακοπές υδροδότησης

 

Αναλυτικά:

Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να υπενθυμίσει στους καταναλωτές που έχουν οφειλές σχετικά με τα τέλη ύδρευση ότι θα πρέπει να τις τακτοποιήσουν.

Σεβόμενοι τους μήνες του καλοκαιριού όπου η ανάγκη για νερό είναι πολύ μεγάλη και το γεγονός ότι αρκετοί απουσιάζουν λόγω διακοπών, δεν προβήκαμε σε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Επειδή όμως η ανταπόκριση ήταν μηδαμινή και οι οφειλές διαρκώς διογκώνονται, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διακοπή της παροχής ύδρευσης των πελατών που έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς τη ΔΕΥΑΡΦ.

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας των ΔΕΥΑ σε όσους καταναλωτές έχουν 2 και πλέον ανεξόφλητους λογαριασμούς, ανεξαρτήτως ποσού, θα γίνει διακοπή της παροχής νερού.

Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου σας δίνει τις κάτωθι επιλογές:

  • Εξόφληση του ποσού
  • Διακανονισμό του ποσού, μέχρι 120 δόσεις και με ελάχιστο ποσό καταβολής δόσης 20 ευρώ.

Καταληκτική ημερομηνία τακτοποίησης της οφειλής είναι η 20η Σεπτεμβρίου 2019.

Από 1η Οκτωβρίου 2019 συνεργεία της ΔΕΥΑΡΦ θα κάνουν διακοπή της παροχής ύδρευσης σε όσους καταναλωτές δεν ανταποκρίθηκαν.

Η θέση της ΔΕΥΑΡΦ είναι πολύ δύσκολη, όμως θα πρέπει η επιχείρηση να σεβαστεί και τους καταναλωτές οι οποίοι είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Βασικός στόχος της ΔΕΥΑΡΦ είναι η παροχή περισσότερων και καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Επειδή είναι ανταποδοτική επιχείρηση ο παραπάνω στόχος είναι συνάρτηση της είσπραξης των τελών ύδρευσης. 

Βοηθήστε μας να σας προσφέρουμε το καλύτερο!!!