ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη φιλική νίκη με... Σούπερ Καλαϊτζίδη

Με ένα γρήγορο γκολ του Γάρου και τον γκολκίπερ Καλαϊτζίδη να... μην δέχεται να δεχτεί γκολ οι Κυανόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων στο Βελεστίνο
Πρώτη φιλική νίκη με... Σούπερ Καλαϊτζίδη

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας για την ομάδα του Κώστα Σταματίου ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει σε συνθήκες αγώνα (είναι βέβαια ακόμα νωρίς) αρκετούς ποδοσφαιριστές, απέναντι στην ομάδα των Φαρσάλων που επίσης αγωνίζεται στην Α` Τοπική κατηγορία (του Νομού Λάρισας).

Μία εξαιρετική μπαλιά... με μοιρογνωμόνιο του Σέττου μόλις στο τρίτο λεπτό, έβγαλε από αριστερά μόνο του τον Γάρο, με τον Βελεστινιώτη επιθετικό να μην αστοχεί στο πλασέ με το αριστερό, 1-0.

Πολύ καλά στοιχεία με το `Καλημέρα` για τον γκολκίπερ εκ Πιερίας του Ρήγα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και βρήκανε χώρους στην αντίπαλη περιοχή αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, έχοντας κι απέναντί τους σε εξαιρετική μέρα τον 19χρονο τερματοφύλακα του Ρήγα, ενώ σε μία φάση χρειάστηκε να διώξει πάνω στη γραμμή και ο Ιωάννου.

Στο δεύτερο μέρος οι Βελεστινιώτες ξεκίνησαν δυνατά και βρήκαν δύο πολύ καλά σουτ  με τον Σέττο που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα όπως και μία εξαιρετική προσπάθεια του Γάρου ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά άνοιξε λίγο παραπάνω τη μπάλα και βγήκε άουτ.

Ακλούθως, χρειάστηκε πάλι να επέμβει ο πορτιέρε του Ρήγα νικώντας τον Ζιώγα σε διαδοχικές φάσεις με το τελικό σκορ να παραμένει το 1-0.

Συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Α. Καλαϊτζίδης, Ιωάννου, Κουσκουρίδας, Μπακάλης, Χότζα, Σουγκάρης, Γουτούλης, Γάρος, Νασιακόπουλος, Ζατσάι, Σέττος.

Έπαιξαν και οι: Ράπτης, Ν. Καλαϊτζίδης, Χ. Τζέκα, Α. Τζέκα, Καψιώτης, Κακάνης, Τσούρικας, Μπομπότης και νεαροί ποδοσφαιριστές.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Άρης Παπαγεωργίου): Παπαδημητρίου, Καναβός, Γιαννουλόπουλος, Κούμπρια, Γκούνης, Γαγάρας. Μπερσιάνης, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Ζησόυπουλος, Ζιώγας.

Αγωνίστηκαν επίσης: Σκούφης, Μαργαρίτης, Κατσανάλης, Πανάγος, Μπαϊράμι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Διαιτητική τριάδα: Τσίντζας, Σκρίμπας, Κόκκαλης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Ο παράγοντας του Ρήγα, Φώτης Καλόγηρος, με τον συνονόματο παππού του και φίλαθλο της ομάδας, Φ. Γελαγώτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Ο πάγκος του Ρήγα Φεραίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Ο πάγκος του Αχιλλέα Φαρσάλων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Άποψη της κερκίδας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ