ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Το θεσμικό μας καθήκον στο ακέραιο"

Το μήνυμα του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ρήγα Φεραίου, Χαράλαμπου Πάσχου, μετά την ορκωμοσία των δημοτικών τοπικών συμβούλων
"Το θεσμικό μας καθήκον στο ακέραιο"
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή θητεία και καλή δύναμη.

Ως επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης θέλω να υποσχεθώ στο 40% των συνδημοτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους πώς θα επιτελέσω τόσο εγώ όσο και οι άξιοι συνεργάτες μου, το θεσμικό μας καθήκον στο ακέραιο.

Θέλω να καταστήσω σαφές προς όλους τους εμπλεκόμενους ότι πλέον με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στον τρόπο εκτέλεσης έργων και πληρωμής των ενταλμάτων θα πρέπει να διαφυλάξουμε και το τελευταίο ευρώ των συνδημοτών μας με χρηστή διαχείριση και υπευθυνότητα.

Θά συνεχίσουμε φυσικά να είμαστε θεματοφύλακες της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών προς όλους τους δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου καταγγέλοντας την αδιαφάνεια και μεροληψία όπου την διαπιστώσουμε.

Συγχρόνως όμως θα είμαστε δυναμικά παρόντες στις αποφάσεις που θα αφορούν, εφόσον αυτές υπάρξουν, έργα ανάπτυξης των διαμερισμάτων του Δήμου μας.

Καλή θητεία σέ όλους!

Πάσχος Χαράλαμπος - Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου