ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ίκαρος Μηχανικός ο Βελεστινιώτης Αποστόλης Μπατακόγιας

Στη Σχολή Ικάρων ως μηχανικός αεροσκαφών θα θητεύσει και θα εκπαιδευτεί ο μαθητής του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου που ετοιμάζεται... για νέες πτήσεις στη ζωή του
Ίκαρος Μηχανικός ο Βελεστινιώτης Αποστόλης Μπατακόγιας

Οι δυσκολίες σε Φυσική και Μαθηματικά όχι μόνο δεν του… έκοψαν τα "φτερά", αντιθέτως σημείωσε το απόλυτο "20" και στα δύο μαθήματα καταλαμβάνοντας πανελλαδική πρωτιά σε δημόσιο σχολείο, συγκεντρώνοντας συνολικά 18.860 μόρια. 

Όπως σημειώνεται στο σημερινό θέμα της εφημερίδας "Ταχυδρόμος", ο Αποστόλης είναι γιος εκπαιδευτικών, ο πατέρας του είναι μαθηματικός και η μητέρα του φιλόλογος, προετοιμάστηκε για τις πανελλαδικές από τους ίδιους τους γονείς του, που έζησαν από πρώτο χέρι στο πλευρό του την αγωνία για την επιτυχία των πανελλαδικών και την τελική δικαίωση για την οποία και καμαρώνουν.

Η επιλογή της Σχολής Ικάρων για τον Αποστόλη Μπατακόγια δεν ήρθε τυχαία. Η αδερφή του πριν χρόνια είχε περάσει στη ΣΑΣΣ - Οικονομικό και του μετέφερε τη θετική εμπειρία της. "Κατάλαβα ότι μπορώ να συνδυάσω τη μηχανολογία που μου αρέσει με τη σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση κι έτσι έκανα την επιλογή", αναφέρει ο αριστούχος μαθητής του ΓΕΛ Βελεστίνου.