ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Ανακοίνωση του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας σχετικά με την Περιβολιώτικη Βραδιά που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Η διοίκηση του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αισθάνεται την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη θέση της όσον αφορά την απόφαση να πραγματοποιηθεί η Περιβολιώτικη Βραδιά στην πλατεία ρολογιού.

  1. Η διοίκηση του συλλόγου κατανοεί και σέβεται την ανάγκη της πραγματοποίησης εκδηλώσεων στον πεζόδρομο Βελεστίνου προς ενίσχυση των επαγγελματιών. Με πρότυπο την επιτυχημένη εκδήλωση στα κληδονα ημέρα Δευτέρα, προσθέτουμε στα σχέδιά μας ιδέες για νέες μεγάλες εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος στα μαγαζιά του πεζόδρομου για πρώτη φορά, όπως παραδοσιακές, λαϊκές, έντεχνες βραδιές και πολλά άλλα. Αισθανόμαστε όμως και την ανάγκη στήριξης και προς τους υπόλοιπους επαγγελματίες Βελεστίνου. Με αυτή μας την εκδήλωση ενισχύσουμε 15 περίπου καταστήματα (κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, φούρνους, κάβα ποτών κ.α.) των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι και αυτοί επαγγελματίες και συμπολίτες μας.
  2. Οι εκδηλώσεις του συλλόγου ανανεώνονται, παίρνουν νέο αέρα και παύουν να είναι μονότονες όταν συνοδεύονται από νέες ιδέες που πηγάζουν από το μεράκι και την αγάπη μας για τον σύλλογο. Για το λόγο αυτό επιλέξαμε την πλατεία ρολογιού, μια πλατεία κόσμημα για την περιοχή μας, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα μέχρι σήμερα για την υλοποίηση μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να χαρεί, να απολαύσει και να γλεντήσει σε αυτή την όμορφη πλατεία.
  3. Η εκδήλωση θα πλοιροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την καλύτερη και σωστότερη πραγματοποίηση της. Έμπειροι ψηστες και σερβιτόροι, παιδιά του συλλόγου, οι οποίοι χρόνια τώρα, περνάνε στα ίδια πόστα, από το παζάρι και από διάφορες παρόμοιες εκδηλώσεις μέχρι τα καλύτερα μαγαζιά της περιοχής.
  4. Η οικονομική τακτοποίηση της ορχήστρας καθώς και των περισσότερων εξόδων της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί από το ταμείο και τα έσοδα της βραδιάς.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι όλες μας οι ενέργειες προς τον σύλλογο, από μικρά κιόλας παιδιά, πηγάζουν από την αγάπη μας για αυτό το σύλλογο. Παραμεριζουμε σε ένα βαθμό το χρόνο και τις προσωπικές μας εργασίες, με σκοπό την καλύτερη δυνατή και ποιοτικότερη ανάδειξη του συλλόγου. Είμαστε ένα νέο συμβούλιο το οποίο χρειάζεται την στήριξη και την αγάπη σας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Συγχωρήστε μας για τυχόν λάθη απειρίας, μείνετε κοντά μας και σας υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε ώστε κανένα κατάστημα ή συμπολίτης μας, σε βάθος διετίας να μην βγει χαμένος - αδικημένος από εμάς.

Εκ του Δ.Σ.