ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Ήττα με 4-1 από τον Ηρακλή στη Λάρισα

Την πρώτη της ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε το Σάββατο η ομάδα του Στεφανοβικείου που ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-1 από τον Ηρακλή Λάρισας
Διαγόρας: Ήττα με 4-1 από τον Ηρακλή στη Λάρισα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: athleticlarissa.gr

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ από το athleticlarisa.gr:

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας που με αξιώσεις θα μετέχει στη νέα Γ’ Εθνική και τον επίσης "νεοφώτιστο" Διαγόρα Στεφανοβικείου από τον γειτονικό Βόλο (4-1).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: athleticlarissa.gr

Ο Ηρακλής Λάρισας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έτσι νωρίς στο 8’ ωραία πάσα στην "καρδιά" της άμυνας από τον Ψωμολιά, ο Κακαβίτσης με ψηλοκρεμαστό σουτ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας είχαν καλύτερη συνοχή, κατοχή της μπάλας και δημιουργούσαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο 38’ όμορφη σέντρα του Νεμπεγλέρα για τον Ζαφειρίου, αυτός έκανε το σουτ μεγάλη επέμβαση σε κόρνερ από τον Κουτσιρίμπα. Δύο λεπτά αργότερα ο Διαγόρας βρήκε την απάντηση, όταν ο Ζιάκας έδωσε την πάσα ακριβείας για τον Καραμπούζη που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: athleticlarissa.gr

Το επόμενο λεπτό νέα μεγάλη επέμβαση του κίπερ του Διαγόρα σε κόρνερ στο δυνατό σουτ του Νεμπεγλέρα. Στο 49’ εξαιρετική ασίστ του Κακαβίτση για τον Ζαφειρίου που νίκησε τον Κουτσιρίμπα για να κάνει το 2-1. Στο 63’ το φάουλ κέρδισε σε καλό σημείο ο Νεμπεγλέρας, εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος για να στείλει τη μπάλα στα παραθυράκι για το 3-1.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: athleticlarissa.gr

Ο Ηρακλής όσο περνούσε η ώρα και μετά τα τρία γκολ που πέτυχε φαινόταν να μην έχει πρόβλημα, έτσι και δοκιμάστηκαν και αρκετά να παιδιά για να φτάσουμε στο 78’ όταν ο 15χρονος Παπαδάκος έβγαλε την πάσα για τον Τσαπατόρη και αυτός με ωραίο γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 4-1.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ντιντής, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Αλεξανδρής, Τζουμάκης, Νεμπεγλέρας, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Φώτος.

Έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Τάρτας, Μουξιός, Παπαδάκος, Χριστακέας, Σκαφιδάς, Τσαπατόρης, Σέντζας.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Μιχάλης Ζιώγας): Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Πρασσάς, Αλεξίου, Σπαθής, Σιγαλάκος, Παπαγεωργίου, Καραπλιάγκος Σ., Καραπλιάκος Κ., Τανός, Ζιάκας.

Έπαιξαν και οι: Τσιότρας, Ντάφος, Λάϊος, Ανατολής.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μάνος, Δεδικούσης.