ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράδοση και χορός κατέκλυσαν το Ριζόμυλο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης στο Ριζόμυλο
Παράδοση και χορός κατέκλυσαν το Ριζόμυλο

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23/8) ήταν μία συνδριοργάνωση της "Διάπλασης", του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

Μαζική η συμμετοχή των πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων της Θεσσαλίας αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που έδειξαν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για την πλούσια ελληνική πολιτιστική κληρονομιά μας, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση:

Παρόντες, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, η Αντιπεριφερειάρχης, Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι Βουλευτές Κ. Μαραβέγιας και Α. Μεϊκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πρίντζος, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ριζομύλου, Γ. Ιβανούδης, με τοπικούς συμβούλους, η πρόεδρος της ΠΟΣΑΡ Μαρία Ασανιώτου με τους συμβούλους της (Μ. Μπαργκουρανίδη, Γερακίνα Μηνούδη, Τρ. Γκογκινούδη, Γιάννη Λουλούδη), ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΣΑΡ και πρώην Δήμαρχος Γεώργιος Μεριστούδης, Ο ποιητής και λογοτεχης Κυριάκος Κυτούδης, δεκάδες πρόεδροι, διοικητικά Μέλη και χοροδιδάσκαλοι πολιτιστικων και κοινωνικών Συλλόγων της Θεσσαλίας και πληθος από Ριζουμυλιώτες και φίλους της Παράδοσης της ευρύτερης περιοχής.

Το Γλέντι που ακολούθησε δεν περιγράφεται.

Ακούσματα και χοροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδας με την καταπληκτική ορχήστρα ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες φίλους της παράδοσης και η τεράστια πόστα ήταν συνεχώς γεμάτη.

Το ραντεβου για το 10ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης, το 2020, κλείστηκε ήδη τις πρώτες πρωίνες ώρες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Facebook της "Διάπλασης"