ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Είμαστε μεγάλη ομάδα και ξέρουμε να χάνουμε - Συγχαρητήρια στον Ρήγα"

"Είμαστε μεγάλη ομάδα και ξέρουμε να χάνουμε - Συγχαρητήρια στον Ρήγα"

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να χάνει. Συγχαρητήρια στον Ρήγα Φεραίο για τη σημερινή του νίκη, αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το ματς αυτό.
 
Στρέφουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού ο βασικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία.
 
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι σήμερα η ομάδα μας προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Κακάμη στο 18ο λεπτό, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στην επανάληψη από τους Βλάχο (52’) και Καραμανλή (54’).
 
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Μπαλιού, Καραμπούζης, Βλιώρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Αποστολίδης, Σέσι, Βλάχος, Καραμανλής (63’ Γάρος), Χαλιμούρδας (63’ Μπουμπούκης).
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κραβαρίτης, Κακάμης (46’ Ζέρης), Α. Τασιούλης (64’ Παπαδάκος), Καραστέργιος, Γιαννίτσης, Παπακώστας, Τζιάνης (64’ Δ. Τασιούλης), Κωστόπουλος, Ματέα, Κορέλας (46’ Αναστασίου), Λάμπογλου (46’ Μπάλλας).