ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Πήλιο ο Προμηθέας

Η ομάδα της Πάτρας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Βουνό των Κενταύρων
Στο Πήλιο ο Προμηθέας

Η ομάδα του Προμηθέα Πάτρας ολοκλήρωσε την Πέμπτη 22/8 τις πρώτες μέρες "διπλών" προπονήσεων στην Πάτρα και αναχώρησε την Παρασκευή 23/8, για την Πορταριά του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα κάνει την πρώτη της προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ από αύριο (24/8) αναμένεται ν’ ανέβει ο ρυθμός των προπονήσεων, ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής χρονιάς που ακολουθεί για τον Προμηθέα, που θα δοκιμαστεί και φέτος σε πολλαπλά μέτωπα. Ο Προμηθέας θα επιστρέψει από την Πορταριά την Παρασκευή 30/8, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη 29/8 θα δώσει στο Πήλιο το πρώτο ανεπίσημο φιλικό του κόντρα στην Καρδίτσα.

Σύσσωμο, βέβαια, ταξιδεύει στην Πορταριά το τεχνικό team της ομάδας, μ’ επικεφαλής τον προπονητή, Μάκη Γιατρά, που πλαισιώνεται από τους βοηθούς του, Κώστα Ντούβα και Αλέξανδρο Βελισσαράκο, που συνεχίζουν από πέρσι και τον νέο βοηθό προπονητή (υπεύθυνο για την ατομική βελτίωση των παικτών), Πέταρ Πέτροβιτς, τον γυμναστή Κώστα Λαψάνη, τον γενικό αρχηγό Θανάση Σουφλιά και τον team manager Κώστα Ρακιντζή. Μαζί τους και το υπόλοιπο staff με τον head physio Παναγιώτη Χαλκιόπουλο και τους βοηθούς του φυσικοθεραπευτές Γιάννη Αναστασόπουλο και Χρήστο Παπαδόπουλο και φυσικά τον φροντιστή Ανδρέα Μαραμένο. Μέσα στην εβδομάδα θα προστεθεί στο team ο επικεφαλής ιατρός της ομάδας, ορθοπαιδικός Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ την αποστολή αναμένεται να επισκεφτούν και μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου.

Στην αποστολή μετέχουν 15 συνολικά αθλητές: οι: Ολεξάντρ Λίποβι, Λάνγκστον Χολ, Οκτάβιους Έλις, Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης, Τσέις Φίλερ, Ρόμπερτ Λόουερι, Κρις Μπαμπ, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης, αλλά και οι έφηβοι αθλητές του "ΝΟΥΣ": Χρήστος Καφέζας, Περικλής Κουρουπάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νάσος Μπαζίνας και Λεωνίδας Κολιός.