ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Εκλεψε" το ενδιαφέρον των επισκεπτών η έκθεση τέχνης στο Κουρί

Μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου, κάθε απόγευμα μετά τις 19:00 η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό
"Εκλεψε" το ενδιαφέρον των επισκεπτών η έκθεση τέχνης στο Κουρί

Στην καρδιά του αισθητικού δάσους Κουρί η έκθεση τέχνης των δικών μας καλλιτεχνών, της Ελένης Ανθούλη, καθηγήτριας εφαρμοσμένων τεχνών και του Βασίλη Γκάγκα τεχνίτη ξυλουργικής, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το απόγευμα... κι έκλεψε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Αντικείμενα τέχνης, έκλεψαν τις καρδιές μας, έγιναν αντικείμενα που ποθούμε να αποκτήσουμε, να ντύσουμε τους χώρους που περνούμε αγαπημένες ώρες, αλλά και να… ντυθούμε

Σε αρμονία με το περιβάλλον αναδεικνύονται τα γλυπτά χρηστικά αντικείμενα, τραπέζια, φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, ρεσό και πίνακες που οι καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν μέσα από τις μυρωδιές, τα σχήματα, τις ματιέρες και τα χρώματα του Αλμυρού.

Μέσα από το Αισθητικό Δάσος Κουρί και την Όθρυ, δηλώνουν ότι γεννήθηκαν τα αντικείμενα που συνθέτουν την έκθεση τέχνης που θα παραμείνει στο “Αρχοντικό” στο δάσος Κουρί έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Κάθε απόγευμα μέχρι την Κυριακή, μετά τις 19:00 το απόγευμα, η έκθεση είναι ανοικτή στους επισκέπτες.

Πρωταγωνιστές των εκθεμάτων είναι ο κέδρος και η ελιά.

Με τους δημιουργούς των εκθεμάτων: Ελένη Ανθούλη (καθηγήτρια εφαρμοσμένων τεχνών) και Βασίλη Γκάγκα (Ξυλουργική τέχνη) μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6949 911 149.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: