ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες διακρίσεις κι επόμενοι αγώνες για τον ΣΔΥΒ

Τα νέα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου
Νέες διακρίσεις κι επόμενοι αγώνες για τον ΣΔΥΒ

Μικρό διάστημα απομένει για να αυξηθούν οι αγώνες δρόμου που γίνονται ανά την Ελλάδα, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρονιά μόλις μπαίνει ο Σεπτέμβριος, ωστόσο και τον Αύγουστο οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου δεν χάνουν την ευκαιρία να τρέξουν στις διοργανώσεις που διεξάγονται, και να γνωρίσουν όμορφες περιοχές. Έτσι τις προηγούμενες ημέρες προστέθηκαν τρεις ακόμη αγώνες στις συμμετοχές των αθλητών του συλλόγου.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου έγινε στη Σκιάθο το 6ο Kanapitsa Run, απόστασης 4.600 μέτρων. Ο Αχιλλέας Καλαμάκης τερμάτισε 4ος με χρόνο 18.44, και ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης 6ος με 19.51. Ο Αχιλλέας Καλαμάκης βραβεύθηκε ως νικητής της ηλικιακής κατηγορίας.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν οι διακρίσεις και την επόμενη μέρα, Τετάρτη 14 Αυγούστου. Ενόψει των εορτασμών του Δεκαπενταύγουστου πραγματοποιήθηκε ο 5ος Γύρος Παχτουρίου Τρικάλων απόστασης 2.500 μέτρων, και η Ευαγγελία Παπαχρήστου τερμάτισε πρώτη στη γενική κατάταξη των γυναικών.

Δύο συμμετοχές και ισάριθμες θέσεις στο βάθρο για τον ΣΔΥ Βόλου στον 12ο Ορειβατικό Μουρίκιο Δρόμο που έγινε το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου στο Καστανόδασος Εμπορίου Εορδαίας του Νομού Κοζάνης. Στα 10.500 μέτρα μεγάλος νικητής στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο Αμβρόσιος Δημητριάδης. Στα 25.600 μέτρα η Βάσω Τασιώνη αναδείχθηκε 2η στην κατηγορία της.

Αυτή την εβδομάδα οι δρομείς του συλλόγου θα τρέξουν στο Seli mountain running και στον 6ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης. Οι εγγραφές συνεχίζονται για τους εξής αγώνες και γίνονται προς διευκόλυνση των μελών του συλλόγου στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160:

  • 5ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών 15 Σεπτεμβρίου. 5 και 10 χιλιόμετρα, ποσό συμμετοχής 5 ευρώ κάθε αγώνας. Λήξη εγγραφών 10/9. Θα γίνει και παιδικός αγώνας, με δωρεάν συμμετοχή.
  • 8o Skiathos Trail Run 2019 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη 22 Σεπτεμβρίου. Ημιμαραθώνιος και 10 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε αγώνα), παιδικοί αγώνες δωρεάν. Λήξη εγγραφών 17/9. Θα οργανωθεί εκδρομή από τον ΣΔΥ Βόλου.
  • 13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 21-22 Σεπτεμβρίου. Διήμερη εκδρομή με λεωφορείο. Αποστάσεις 30, 10 και 5 χιλιόμετρα με ποσό συμμετοχής αντίστοιχα 12, 10 και 8 ευρώ.
  • 3ος Αγώνας Δρόμου «Almyros City – Zerelia Lakes» 6 Οκτωβρίου. Αγώνες 20.100 και 6.000 μέτρων, με ποσό συμμετοχής 10 και 6 ευρώ αντίστοιχα.
  • Ρήγειος Δρόμος Βελεστίνο 13 Οκτωβρίου, με δωρεάν συμμετοχή.
  • 8ος Αγώνας Δρόμου "Τρέχω για την Κατερίνη" 13 Οκτωβρίου. Απόσταση 8 χιλιόμετρα, δωρεάν συμμετοχή και πλήθος παροχών για τους 2.000 δρομείς.